עזרי האפייה הכי טובים שמצאתי ב-Ebay (רשימה מתעדכנת)

אפיה היא עניין מורכב, וכדי לצלוח אותה - חשוב שיהיו לכם כלים מצוינים גם במטבח הביתי שלכם. הרבה מהכלים שנמכרים בישראל יקרים יחסית, אבל מוצרים מעולים והרבה פחות יקרים אפשר למצוא ב-Ebay. הנה כמה שמצאתי, הזמנתי, וניסיתי.
  • 1
    מיקרופלן

    איך משייפים טארטים כך שייצאו ישרים ומושלמים? באיזה כלי הכי כדאי לגרד פירות הדר? כדי שזה ייצא כמו שצריך – אתם חייבים מיקרופלן.
    המיקרופלן שהזמנתי עשה (ועדיין עושה) – עבודה מעולה.


    מחיר: כ-21 ש״ח | ← לרכישה 

    קראו עוד
  • 2
    סילפאן לאפייה מושלמת של טארטים

    סילפאן יעזור לכם לאפות טארטים כמו שצריך, כך שייצאו משורטטים, מבלי שהבצק יתרומם במהלך האפיה.
    הוא אמנם לא סילפאט (המשטח המומלץ ביותר לאפיית מקרונים), אבל עדיין יעשה עבודה טובה גם בגזרה הזו,
    וכך תוכלו לרכוש משטח אחד, גם עבור טארטים וגם עבור מקרונים.


    מחיר: כ-40 ש״ח | ← לרכישה

    קראו עוד
  • 3
    משקל מוצלח

    הרבה פעמים מבקשים ממני לתרגם מתכונים לכוסות, צורות ועוד. אבל בקונדיטוריה, הערובה היחידה לכך שהכמויות מדודות כמו שצריך היא משקל מקצועי שפשוט עושה עבורכם את העבודה. זה הופך את הכל להרבה יותר קל, ואתכם לרגועים הרבה יותר – אפילו כשאתם מכינים את המתכון הכי מסובך. המשקל הזה אמנם קטן יחסית, אבל סופר שימושי ונכון לעכשיו הוא המשקל היחידי שאני משתמש בו.


    מחיר: כ-55 ש״ח | ← לרכישה

    קראו עוד
  • 4
    מד-חום

    כשמטמפררים שוקולד, כל מעלה חשובה. כדי לדעת שאתם נמצאים במקום המדויק, אתם חייבים שיהיה לצדכם מד-חום מעולה,
    ממש כמו המד-חום הזה.


    מחיר: כ-26 ש״ח | ← לרכישה

    קראו עוד
  • 5
    פלטה מדורגת

    איך מורחים קרם או גלסאז׳ באופן אחיד? איך מרימים בזהירות פרוסה של עוגה?
    כדי לעשות את כל אלו, אתם צריכים פלטה מדורגת איכותית, ממש כמו הפלטה הזו.


    מחיר: כ-10 ש״ח | ← לרכישה 

    קראו עוד
סדנאות קרובות
תגובות
9 תגובות
כתיבת תגובה
  • ציפי

    יש גם קישור לרינגים?

    הוסיפו תגובה
    1. אלון שבו

      היי ציפי, עדיין לא הצלחתי למצוא רינגים מוצלחים ברשת, אבל אני ממשיך לנסות. בינתיים ממליץ לרכוש בארץ בשף דיפו, אצל חייק בשוק לוינסקי וכל חנות אחרת שמתמחה במוצרי אפיה.

  • תמר

    היי אלון (: תודה רבה
    יש לך המלצה לקניית רינגים?

    הוסיפו תגובה
    1. אלון שבו

      היי תמר, עדיין לא הצלחתי למצוא רינגים מוצלחים ברשת, אבל אני ממשיך לנסות. בינתיים ממליץ לרכוש בארץ בשף דיפו, אצל חייק בשוק לוינסקי וכל חנות אחרת שמתמחה במוצרי אפיה.

  • נועה

    תודה אלון. רכשתי את המיקרופלן. תוכל להסביר אך אתה משתמש בו לטארטים?

    הוסיפו תגובה
    1. אלון שבו

      הי נועה,
      תתחדשי! 🙂

      לאחר שהטארט מוכן משתמשים במיקרופליין כדי לשייף את החלק העליון שלו ליישר אותו.
      עושה פלאים 🙂

  • דלית

    בוקר טוב,
    מד החום שמופיע בקישור הוא לבשר ולא לאפייה , האם מתאים גם לאפייה?

    הוסיפו תגובה
    1. אלון שבו

      הי דלית,
      מדובר על מד החום היחיד שאני משתמש בו באופן אישי לכל עבודות הקונדיטוריה שלי כבר כמה שנים- וכאמור הזמנתי וניסיתי אותו.
      תוכלי למצוא אותו (ממש זהה) בלא מעט חנויות למוצרי קונדיטוריה בארץ (רק במחיר גבוה בהרבה).

      הוא מתאים כמובן גם לבשר כי הוא יכול לבדוק את הטמפרטורה שלו, אבל לדעתי הכותרת בebay כתובה ככה מטעמי שיווק לקהל האמריקאי (ככל הנראה זה השימוש בעיקרי שהוא יעשה במד חום).

      שיהיה המשך יום טוב!

  • דלית

    תודה רבה על התגובה המהירה
    הזמנתי

    הוסיפו תגובה

הוספת תגובה

@alon_shabo עקבו אחרי באינסטגרם
קידום ניוזלטר
קבלו עדכונים והפתעות מתוקות