עזרי האפייה הכי טובים שמצאתי ברשת (רשימה מתעדכנת)

אפיה היא עניין מורכב, וכדי לצלוח אותה - חשוב שיהיו לכם כלים מצוינים גם במטבח הביתי שלכם. הרבה מהכלים שנמכרים בישראל יקרים יחסית, אבל מוצרים מעולים והרבה פחות יקרים אפשר למצוא אונליין. הנה כמה שמצאתי, הזמנתי, וניסיתי.
  • 1
    מיקרופלן

    איך משייפים טארטים כך שייצאו ישרים ומושלמים? באיזה כלי הכי כדאי לגרד פירות הדר? כדי שזה ייצא כמו שצריך – אתם חייבים מיקרופלן.
    המיקרופלן שהזמנתי עשה (ועדיין עושה) – עבודה מעולה.


    מחיר: כ-21 ש״ח | ← לרכישה 

    קראו עוד
  • 2
    סילפאן לאפייה מושלמת של טארטים

    סילפאן יעזור לכם לאפות טארטים כמו שצריך, כך שייצאו משורטטים, מבלי שהבצק יתרומם במהלך האפיה.


    מחיר: כ-53 ש״ח | ← לרכישה 

    קראו עוד
  • 3
    משקל מוצלח

    הרבה פעמים מבקשים ממני לתרגם מתכונים לכוסות, צורות ועוד. אבל בקונדיטוריה, הערובה היחידה לכך שהכמויות מדודות כמו שצריך היא משקל מקצועי שפשוט עושה עבורכם את העבודה. זה הופך את הכל להרבה יותר קל, ואתכם לרגועים הרבה יותר – אפילו כשאתם מכינים את המתכון הכי מסובך. המשקל הזה אמנם קטן יחסית, אבל סופר שימושי ונכון לעכשיו הוא המשקל היחידי שאני משתמש בו.


    מחיר: כ-47 ש״ח | ← לרכישה 

    קראו עוד
  • 4
    מד-חום

    כשמטמפררים שוקולד, כל מעלה חשובה. כדי לדעת שאתם נמצאים במקום המדויק, אתם חייבים שיהיה לצדכם מד-חום מעולה,
    ממש כמו המד-חום הזה.


    מחיר: כ-26 ש״ח | ← לרכישה

    קראו עוד
  • 5
    פלטה מדורגת

    איך מורחים קרם או גלסאז׳ באופן אחיד? איך מרימים בזהירות פרוסה של עוגה?
    כדי לעשות את כל אלו, אתם צריכים פלטה מדורגת איכותית, ממש כמו הפלטה הזו.


    לינק חדש יתעדכן בהמשך

    קראו עוד
  • 6
    סילפאט מצוין לאפיה מושלמת של מקרונים - לתנור ביתי סטנדרטי

    הדרך למקרונים מושלמים עוברת בסילפאט מושלם. הסילפאט הזה שמצאתי באמאזון מתאים לתנור ביתי סטנדרנטי (רוחב תבנית 40 ס״מ) ועושה עבודה מצוינת,
    ולא פחות חשוב – גם במחיר מצוין.


    מחיר: כ-64 ש״ח ל-2 משטחים | ← לרכישה 

    קראו עוד
  • 7
    סילפאט לאפיה מושלמת של מקרונים - עבור תנור ביתי רחב

    הדרך למקרונים מושלמים עוברת בסילפאט מושלם. במידה ויש לכם תנור ביתי רחב (מגש ברוחב 60 ס״מ) הסילפאט הזה יהיה מושלם עבורכם. והבונוס- הוא מגיע עם סימוני עיגולים לזילוף נוח יותר של מקרונים.


    מחיר: כ-62 ש״ח |  ← לרכישה 

    קראו עוד
  • 8
    צנטר סנט הונורה

    צנטר מושלם לזילוף יפהפה בסגנון סנט הונורה. מדובר על מציאה אמיתית בגלל המחיר הזול.


    מחיר: כ-2.4 ש״ח |  ← לרכישה 

    קראו עוד
סדנאות קרובות
תגובות
32 תגובות
כתיבת תגובה
  • ציפי

    יש גם קישור לרינגים?

    הוסיפו תגובה
    1. אלון שבו

      היי ציפי, עדיין לא הצלחתי למצוא רינגים מוצלחים ברשת, אבל אני ממשיך לנסות. בינתיים ממליץ לרכוש בארץ בשף דיפו, אצל חייק בשוק לוינסקי וכל חנות אחרת שמתמחה במוצרי אפיה.

  • תמר

    היי אלון (: תודה רבה
    יש לך המלצה לקניית רינגים?

    הוסיפו תגובה
    1. אלון שבו

      היי תמר, עדיין לא הצלחתי למצוא רינגים מוצלחים ברשת, אבל אני ממשיך לנסות. בינתיים ממליץ לרכוש בארץ בשף דיפו, אצל חייק בשוק לוינסקי וכל חנות אחרת שמתמחה במוצרי אפיה.

  • נועה

    תודה אלון. רכשתי את המיקרופלן. תוכל להסביר אך אתה משתמש בו לטארטים?

    הוסיפו תגובה
    1. אלון שבו

      הי נועה,
      תתחדשי! 🙂

      לאחר שהטארט מוכן משתמשים במיקרופליין כדי לשייף את החלק העליון שלו ליישר אותו.
      עושה פלאים 🙂

  • דלית

    בוקר טוב,
    מד החום שמופיע בקישור הוא לבשר ולא לאפייה , האם מתאים גם לאפייה?

    הוסיפו תגובה
    1. אלון שבו

      הי דלית,
      מדובר על מד החום היחיד שאני משתמש בו באופן אישי לכל עבודות הקונדיטוריה שלי כבר כמה שנים- וכאמור הזמנתי וניסיתי אותו.
      תוכלי למצוא אותו (ממש זהה) בלא מעט חנויות למוצרי קונדיטוריה בארץ (רק במחיר גבוה בהרבה).

      הוא מתאים כמובן גם לבשר כי הוא יכול לבדוק את הטמפרטורה שלו, אבל לדעתי הכותרת בebay כתובה ככה מטעמי שיווק לקהל האמריקאי (ככל הנראה זה השימוש בעיקרי שהוא יעשה במד חום).

      שיהיה המשך יום טוב!

  • דלית

    תודה רבה על התגובה המהירה
    הזמנתי

    הוסיפו תגובה
  • יסמין

    בוקר טוב,
    לגבי הסילפאט, מה הגודל שלו? לא מוצאת את הפירוט באמזון… ? תודה רבה

    הוסיפו תגובה
    1. אלון שבו

      הי, הגודל הוא 29.5 על 42 סמ 🙂

  • מנש

    הקישור למיקרופלן לא נפתח, יש מצב לשלוח פה

    הוסיפו תגובה
  • אליס

    היי משום מה לא עובד לי הקישור למשקל תוכל לכתוב אולי את השם?

    הוסיפו תגובה
  • אלון שבו

    הי,
    הקישור נפתח אצלי, הנה הוא ליתר בטחון-
    https://www.ebay.com/itm/113378251023?var=413629129600&ul_noapp=true

    הוסיפו תגובה
  • נועה

    עשית רשימה של הציוד שבו אתה משתמש בדרך כלל (לדוגמא רינגים בגובה כך וכך וגודל כך וכך…)?

    הוסיפו תגובה
    1. אלון שבו

      היי נועה! הרשימה הזו בהחלט מכילה ציוד שאני משתמש בו דרך קבע, אך לא את כל הציוד כי לא אצ כולו מצאתי ברשת באיכות מספקת.

  • הדס דונט

    היי אלון, תודה על הרשימה המפורטת,
    דבר נוסף זה לא ברשימה, אבל אשמח לדעת אם תוכל לציין באיזה כיריים חשמליים אתה משתמש,/ אינדוקציה אם יש לך המלצה על משהו שמיועד לשימוש מאסיבי..

    הוסיפו תגובה
    1. אלון שבו

      הי הדס!
      למעט אינדוקציות מקצועיות, מאוד נוח להשתמש באינדוקציה של איקאה (לא יקרה במיוחד, עמידה וגם נראית מעולה)

  • מעיין

    היי הסילפאט לאפיית מקרונים רב פעמי?
    ואם כן כמה פעמים אפשר להשתמש בו?

    הוסיפו תגובה
    1. אלון שבו

      הי מעיין,
      כן הוא רב פעמי. אפשר להשתמש בו עשרות ואף מאות פעמים. מוצר מוצלח ולבעיני חשוב לקונדיטורים

  • רחל

    היי אלון,
    תודה על הרשימה המפורטת! נכנסת מידי פעם לראות אם יש עדכונים 🙂
    אשמח אם תוכל לשתף מה מידות הרינגים שאתה משתמש. לדוגמא בטארט שוקולד (גובה וקוטר) ואיזה מידה אתה ממליץ לטארטלטים.
    תודה ותמשיך באמנות המדהימה שלך!

    הוסיפו תגובה
    1. אלון שבו

      הי רחל!
      מה שלומך?

      איזה כיף לשמוע 🙂

      הרינגים (קוטר וגובה) רשומים בכל מתכון בהתחלה ככה שתוכלי לראות במתכונים,
      אבל באופן כללי אני משתמש ברינגים בגובה 2 ס״מ לטארטים, וממליץ לטארטלטים להשתמש בקוטר 7 או 8 ס״מ 🙂

  • שיראל

    היי אלון רשמת סליפאן לטארטים , זה משקולות אפיה?

    הוסיפו תגובה
  • ליאור

    הי אלון, האם המד חום מתאים להכנת מרנג?

    הוסיפו תגובה
    1. אלון שבו

      הי ליאור!
      בהחלט כן 🙂

  • אילון גליץ

    היי
    יש הבדל בין סילפאט למקרונים לבין סילפאט של טארטים מעבר לסימונים של המקרונים?
    תודה

    הוסיפו תגובה
    1. אלון שבו

      הי אילון, לא 🙂
      הסימונים זה נטו עבור הנוחות

  • עדי מזר קבלי

    היי, הקישור למדחום לא עובד. יש מצב שיש עוד הצעות? 🙂

    הוסיפו תגובה
    1. אלון שבו

      הי עדי,
      תודה על העדכון.
      בשלב זה אין לינק עד שיגיע המוצר החדש- חשוב לי לוודא שהמוצר שמגיע באיכות טובה 🙂

  • ידיד אור

    שלום אלון. דבר ראשון תודה רבה.. מידע חשוב מאד!
    דבר שני, אשמח לקישור חדש למדחום/ או קישור למדחום אחר, כיוון שהנוכחי כבר לא קיים..

    הוסיפו תגובה
    1. אלון שבו

      הי ידיד,
      בינתיים לצערי אין קישור חדש בגלל שמשלוחים מחו"ל לא מגיעים כמו בעבר (בגלל הקורונה)

הוספת תגובה

@alon_shabo עקבו אחרי באינסטגרם
קידום ניוזלטר
קבלו עדכונים והפתעות מתוקות