גלידה מ-2 מרכיבים

רכיבים

לגלידה

1 פחית חלב מרוכז (400 גרם)
550 מ״ל שמנת מתוקה 38% (2 מיכלים + 3 כפות)
1 כפית מחית או תמצית וניל

 

אופציונלי לתוספות

½ כוס קראמבל או עוגיות מרוסקות
¼ כוס שוקולד חלב או מריר קצוץ דק

אופן הכנה
  1. במיקסר עם וו הקצפה מקציפים את השמנת לקציפה רכה מאוד.
  2. מוסיפים את החלב המרוכז והוניל וממשיכים להקציף עד ליצירת קציפה יציבה.
  3. אופציונאלי- מוסיפים את התוספות ומקפלים בזהירות לתוך הקציפה.
  4. מעבירים לקופסה אטומה ומקפיאים למשך הלילה (כ-8 שעות).
כתיבת תגובה
סדנאות קרובות
תגובות
4 תגובות
כתיבת תגובה
  • עומרי

    יש לי 2 שאלות
    1כמה זמן אפשר לשמור את הגלידה במקפיא?
    2 אפשר להוסיף פרי מרוסק לגלידה ואם כן כמה?

    הוסיפו תגובה
    1. אלון שבו

      הי עומרי!
      1. יחזיק לחודש לפחות
      2 אפשרי בהחלט

  • יוקי

    היי אלון, אם אני רוצה להוסיף טעם של פיסטוק לגלידה כיצד היית ממליץ לעשות זאת ? האם להוסיף מחית להקצפה של השמנת יעבוד? או שאולי פרלינה פיסטוק..

    הוסיפו תגובה
    1. אלון שבו

      הי יוקי,
      מאמין שיעבוד, לגבי מחית או פרלינה- זה עניין של טעם 🙂

הוספת תגובה

@alon_shabo עקבו אחרי באינסטגרם
קידום ניוזלטר
קבלו עדכונים והפתעות מתוקות