עבור 4-5 מנות אישיות
250 מ״ל חלב
250 מ״ל שמנת 38%
60 גרם סוכר (1/4 כוס+כף)
1/4 כפית מחית /תמצית וניל
35 גרם קורנפלור (3.5 כפות)
2 כפות מים
50 גרם סוכר (1/4 כוס)
30 גרם מים (2 כפות גדושות)
5-10 טיפות תמצית מי ורדים
מעט צבע מאכל אדום
קוקוס טחון
פיסטוק קלוי קצוץ
פטיסרי מודרני הוא התשוקה שלי והוא מוכיח שקינוחים יכולים להיות גם יפים וגם טעימים. סדנה שכולה שילובים של טכניקות, טעמים, צבעים וצורות שמרגש להכין ולאכול.
קראו עודלאנשים שרוצים ללמוד קונדיטוריה לעומק, אבל לא רוצים להתחייב לקורס ארוך בבית-ספר. אני מזמין אתכם ל-4 שיעורים על 4 בצקים מרכזיים בקונדיטוריה
קראו עוד
רציתי לדעת כמה יוצא בבקשה?
הי סברין,
4-5 מנות
היי,
איזה תחליפים מומלצים למלבי פרווה?
הי לין,
אפשר להשתמש בתחליפי חלב ובקרם קוקוס במקום השמנת
היי אלון,
לכמה ימים המלבי יכול להישמר במקרר?
הי מור,
3 ימים
היי אלון, אפשר לעשות את הסירופ עם מי זהר? למעשה זה אותו דבר כמו מי ורדים?
הי שילה,
בהחלט כן 🙂