250 גרם שמנת מתוקה 38%
250 גרם שוקולד מריר
375 מ״ל שמנת מתוקה 38% עבור ההקצפה
קראמבל
פירות טריים
פטיסרי מודרני הוא התשוקה שלי והוא מוכיח שקינוחים יכולים להיות גם יפים וגם טעימים. סדנה שכולה שילובים של טכניקות, טעמים, צבעים וצורות שמרגש להכין ולאכול.
קראו עודלאנשים שרוצים ללמוד קונדיטוריה לעומק, אבל לא רוצים להתחייב לקורס ארוך בבית-ספר. אני מזמין אתכם ל-4 שיעורים על 4 בצקים מרכזיים בקונדיטוריה
קראו עוד
היי אלון
המוס יוצא מעולה,תודה!
אם אני מכינה ברינג 20, זה יחזיק בלי ג’לטין?
הי מיכל,
זה יחזיק אבל לא יהיה מאוד יציב בחיתוך (כלומר הפרוסות לא יחתכו בצורה מושלמת)
היי אלון המוס עובר הקפאה?
הי!
אכן כן 🙂
היי אלון! אני רוצה לחלק מראש לצנצנות אישיות. אתה ממליץ להקפיא או לשמור בקירור? וכמה זמן זה שורד בבקשה, תודה.
הי אדית,
אפשר לשמור בקירור (עד 5 ימים) או במקפיא (עד חודש).
בהצלחה!
היי, האם ניתן להפוך את המתכון לפרווה? יעבוד עם שמנת צמחית/ קרם קוקוס?
הי מוריאל!
באופן אישי לא ניסיתי ולכן אני לא יודע לומר בוודאות, אבל אני יכול להעריך שכן