מוס שוקולד

רכיבים

עבור 7-8 מנות

מוס שוקולד

250 גרם שמנת מתוקה 38%
250 גרם שוקולד מריר
375 מ״ל שמנת מתוקה 38% עבור ההקצפה

תוספות

קראמבל
פירות טריים

אופן הכנה
  1. בקלחת מביאים לרתיחה 250 גרם שמנת, במקביל מסדרים שוקולד בתוך קערה בינונית (אם מדובר בטבלת שוקולד יש לקצוץ את השוקולד לחתיכות קטנות).
  2. יוצקים את השמנת הרותחת על השוקולד, ממתינים דקה להמסת השוקולד ומערבבים את המרכיבים היטב (בעזרת לקקן או מטרפה) עד ליצרת תערובת אחידה.
  3. מקציפים 375 גרם שמנת לקציפה רכה במרקם יגורט ומקפלים לתוך תערובת השוקולד: תחילה מוסיפים שליש מהשמנת המוקצפת ומערבבים לתערובת השוקולד ולאחר מכן מוסיפים את יתרת הקצפת ומקפלים בזהירות עד ליצירת תערובת אחידה.
  4. מעבירים למקרר למשך 4 שעות או לחילופין לשעה במקפיא.
  5. להגשה- מציבים מוס על צלוחית הגשה, מפזרים קראמבל ופירות טריים חתוכים.
כתיבת תגובה
סדנאות קרובות
@alon_shabo עקבו אחרי באינסטגרם
קידום ניוזלטר
קבלו עדכונים והפתעות מתוקות