פטיסרי מודרני הוא התשוקה שלי והוא מוכיח שקינוחים יכולים להיות גם יפים וגם טעימים. סדנה שכולה שילובים של טכניקות, טעמים, צבעים וצורות שמרגש להכין ולאכול.
קראו עודלאנשים שרוצים ללמוד קונדיטוריה לעומק, אבל לא רוצים להתחייב לקורס ארוך בבית-ספר. אני מזמין אתכם ל-4 שיעורים על 4 בצקים מרכזיים בקונדיטוריה
קראו עוד
אפשר להכין את הבצק היום, לגלגל סופגניות ולהקפיא כדי לטגן ביום אחר?
הי יעל, כן זה אפשרי:)
יצאו לא מוכנות מבפנים 🙁
להכניס לתנור ?
הי יעל,
קודם כל- מצטער מאוד לשמוע.
סופגניות לא מוכנות בדרך כלל בגלל 2 סיבות אפשריות-
1. ההתפחה לא הייתה מספיקה (ואז החלק הפנימי של הבצק לא נהיה אוורירי אלא נשאר דחוס ולא מצליח ״להתבשל״).
2. הטיגון לא היה בחום הנכון
היי אלון
יש לציין שאתה השף המוערך עלי
בזכות התמכונים הברורים והמדוייקים שלך התחלתי לאפות – ונהנית מכל רגע
שאלה:
במאפי שמרים מומלץ לשים גם משפר אפיה וגם אבקת גלוטן (או: או זה או זה)?
הי חן!
תודה רבה, איזה כיף לקבל הודעה כזאת!
ככל אין חובה כזאת, אבל-
הוספת משפר (עד 1% ביחס לכמות הקמח) תתן תוצאה טובה ונוחה יותר. בהחלט ממולץ.
במקרה של גלוטן- ברגע שעובדים עם קמח לחם אין צורך להוסיף.
בהצלחה
היי אלון 🙂 באיזה שלב מומלץ להקפיא את הסופגניות?
וכמה זמן לפני צריך להפשיר אותן?
* והאם זה פוגע בטעם כל תהליך ההקפאה?
הי בר,
אפשר להקפיא אותן אחרי הגלגול.
לאחר מכן להפשיר למשך הלילה במקרר ואז להוציא החוצה להתפחה.
הקפאה לא משפיעה על הטעם 🙂