עבור 2 מנות
1/2 כוס אורז עגול (מומלץ להשתמש באורז לריזוטו)
1/2 כוס מים
1.5 כוסות חלב
20 גרם סוכר (2 כפות)
1 כפית מחית וניל
לאנשים שרוצים ללמוד קונדיטוריה לעומק, אבל לא רוצים להתחייב לקורס ארוך בבית-ספר. אני מזמין אתכם ל-4 שיעורים על 4 בצקים מרכזיים בקונדיטוריה
קראו עודאף פעם לא נמאס ממקרונים. הצטרפו אליי לסדנה שעושה כבוד לעוגיה הצרפתית
קראו עוד
הי אלון, מה הכוונה במחית וניל?
הי טלי!
הכוונה היא שימוש במחית וניל (זה מוצר מקביל לתמצית וניל, אך יותר מרוכזת ועשירה בוניל)