להזמנות מהקונדיטוריה לחצו כאן ↲

פודינג אורז

רכיבים

עבור 2 מנות

1/2 כוס אורז עגול (מומלץ להשתמש באורז לריזוטו)
1/2 כוס מים
1.5 כוסות חלב
20 גרם סוכר (2 כפות)
1 כפית מחית וניל

אופן הכנה
  1. בסיר מביאים לרתיחה את כל החומרים.
  2. לאחר הרתיחה יש להנמיך את הלהבה ולבשל במשך 20-25 דקות ועד להסמכה. חשוב לערבב כל כמה דקות את התערובת.
  3. בסיום ההסמכה בודקים שהאורז התרכך. במידה והוא לא רק מספיק יש להוסיף 1/4 כוס מים או חלב ולבשל מספר דקות (עד להסמכת התערובת).
  4. מעבירים את הפודינג לקעריות הגשה. ניתן להגיש את הפודינג עם פירות, קינמון או כל תוספת אחרת.
כתיבת תגובה
סדנאות קרובות
תגובות
2 תגובות
כתיבת תגובה
  • טלי

    הי אלון, מה הכוונה במחית וניל?

    הוסיפו תגובה
    1. אלון שבו

      הי טלי!
      הכוונה היא שימוש במחית וניל (זה מוצר מקביל לתמצית וניל, אך יותר מרוכזת ועשירה בוניל)

הוספת תגובה

קידום ניוזלטר
קבלו עדכונים והפתעות מתוקות