עבור 2 מנות
1/2 כוס אורז עגול (מומלץ להשתמש באורז לריזוטו)
1/2 כוס מים
1.5 כוסות חלב
20 גרם סוכר (2 כפות)
1 כפית מחית וניל
פטיסרי מודרני הוא התשוקה שלי והוא מוכיח שקינוחים יכולים להיות גם יפים וגם טעימים. סדנה שכולה שילובים של טכניקות, טעמים, צבעים וצורות שמרגש להכין ולאכול.
קראו עודלאנשים שרוצים ללמוד קונדיטוריה לעומק, אבל לא רוצים להתחייב לקורס ארוך בבית-ספר. אני מזמין אתכם ל-4 שיעורים על 4 בצקים מרכזיים בקונדיטוריה
קראו עוד
הי אלון, מה הכוונה במחית וניל?
הי טלי!
הכוונה היא שימוש במחית וניל (זה מוצר מקביל לתמצית וניל, אך יותר מרוכזת ועשירה בוניל)