פבלובה

רכיבים

למרנג

100 גרם חלבון
150 גרם סוכר לבן
50 גרם אבקת סוכר

לשנטי וניל

250 גרם שמנת 38%
30 גרם אבקת סוכר
¼ כפית מחית או תמצית וניל

תוספות להגשה

50 גרם מחית פטל אדום
חבילת תותים

אופן הכנה

מרנג

  1. מחממים תנור ל-90 מעלות בתכנית טורבו.
  2. על בן מארי מחממים יחד חלבונים עם סוכר עד להמסת רוב הסוכר. מומלץ לא לעבור 35 מעלות בעת החימום.
  3. מעבירים את התערובת למיקסר ומקציפים עם וו הקצפה במהירות גבוהה עד ליצירת קציפה יציבה מאוד (כ-7 דקות הקצפה).
  4. מקפלים לתוך הקציפה את אבקת הסוכר.
  5. מעצבים את המרנג באופן הרצוי- בעזרת זילוף או מריחה (חשוב ליצור צורה שתאפשר להציב בתוכה את הקרם והפירות), ואופים במשך 2-4 שעות (בהתאם לגודל המרנג) ועד לייבוש מלא שלו. בעת האפייה מומלץ להשאיר חריץ פתוח עם כף עץ או מגבת בדלת התנור כך שאדים יוכלו לצאת החוצה ולעזור בייבוש המרנג.

 

הרכבת הקינוח

  1. במיקסר עם וו הקצפה מקציפים את כל חומרי שנטי הוניל יחד עד ליצירת קציפה יציבה. מעבירים לשקית זילוף ללא צנטר.
  2. ממלאים את המרנג בשנטי הוניל, מסדרים תותים חתוכים ומוזגים מעט מחית פטל.
כתיבת תגובה
סדנאות קרובות
תגובות
2 תגובות
כתיבת תגובה
  • רעות כהן

    היי, מה מטרת האבקת סוכר במילוי?

    הוסיפו תגובה
    1. אלון שבו

      הי רעות היא תורמת ליציבות ומראה חלק

הוספת תגובה

@alon_shabo עקבו אחרי באינסטגרם
קידום ניוזלטר
קבלו עדכונים והפתעות מתוקות