פטיסרי ללא גלוטן | בשיתוף דביר בר ואתר Wheatout ללא גלוטן

קונדיטוריה מלאה באתגרים יום-יומיים, אבל בסדנה הזו אני נענה לאתגר חדש עבורי: פטיסרי משובח, ללא גלוטן. הצטרפו אליי לסדנה חד-פעמית בשיתוף אתר Wheatout ללא גלוטן
תאריך
יום ד׳ 10.4.2019
שעה
18:30
משך
3 וחצי שעות
מקום
תל-אביב
עלות הסדנא
400 ₪
אזל. הצטרפו לרשימת המתנה
שתפו את הסדנא
נגמר המקום בסדנה? הצטרפו לרשימת המתנה

מה נכין?

פחזניות קלאסיות
בצק רבוך ללא גלוטן, קרם פטיסייר, דיסקיות שוקולד

x

טארטלט פירות
בצק פריך ללא גלוטן, קרם שקדים אפוי, פירות טריים

x

מקרונים

במילוי שוקולד חלב מלוח

שאלות נפוצות

האם החלל סטרילי לחלוטין מגלוטן?

לא. חשוב לי להדגיש כי החלל שלי אינו סטרילי מגלוטן וכי בכלים בהם נעשה שימוש בסדנה ישנו שימוש יום-יומי בגלוטן

האם הסדנה מעשית?

כן. אני מאמין שכדי ללמוד כמו שצריך, המשתתפים בסדנה חייבים להיות פעילים במהלכה ככל שניתן, ולכן אני מקפיד מאד על מעורבות גבוהה של כולם. אלא אם מצוין אחרת, כל הסדנאות שלי הן סדנאות מעשיות.

אני לא קונדיטור מקצועי. האם הסדנה מתאימה לי?

בהחלט. בסדנאות שלי משתתפים כל סוגי הקהלים: החל מאופים חובבים ועד לאנשי מקצוע. אני מסביר הכל מ-0 כך שכולם יכולים להשתלב.

האם יש תעודת כשרות?

לא. אך המצרכים שאני משתמש בהם חלביים בלבד וכשרים לחלוטין.

כמה אנשים משתתפים בסדנה?

בין 10-12 משתתפים בדרך-כלל.

מאיזה גיל אפשר להשתתף בסדנה?

ההשתתפות בסדנאות שלי אפשרית מכל גיל (היה לי אפילו משתתף בן 12!). יחד עם זאת, חשוב לציין שהעבודה בסדנה היא אינטנסיבית לאורך 3.5 שעות ולכן מתאימה למי שאפייה מעניינת אותו באמת.

האם יש הנחות או מבצעים?

כן! חברי המועדון שלי זכאים ל-15% הנחה קבועה, לכל החיים, על כל הסדנאות. ההצטרפות כרוכה בתשלום חד-פעמי.
להצטרפות, לחצו כאן.

איפה מתקיימת הסדנה?

כל הסדנאות שלי מתקיימות בחלל הסדנאות הפרטי שלי: רח׳ הקישון 48, תל-אביב

@alon_shabo עקבו אחרי באינסטגרם
קידום ניוזלטר
קבלו עדכונים והפתעות מתוקות