2 כפות גדושות אבקת סוכר (30 גרם)
100 גרם חמאה רכה
1 חלמון מביצה L (20 גרם)
1 כוס קמח (140 גרם)
2 כפות גדושות אבקת סוכר (30 גרם)
100 גרם חמאה רכה
1 חלמון מביצה L (20 גרם)
1 פחות כף כוס קמח (130 גרם)
1 כף קקאו מנופה (10 גרם)
אף פעם לא נמאס ממקרונים. הצטרפו אליי לסדנה שעושה כבוד לעוגיה הצרפתית
קראו עודלאנשים שרוצים ללמוד קונדיטוריה לעומק, אבל לא רוצים להתחייב לקורס ארוך בבית-ספר. אני מזמין אתכם ל-4 שיעורים על 4 בצקים מרכזיים בקונדיטוריה
קראו עוד
היי ממליצה להוסיף קינמון לציפוי הסוכר של העוגיות הלבנות. היום טחנתי שקדים עם סוכר וקינמון וציפיתי עם זה- יצא מעולה!
הי טל!
איזה כיף לשמוע!
עוגיות מדהימות !
אני לא אופה מעבר לבחושות. לא מרגישה בנוח בקונדיטוריה (זה עוד יבוא…)
וזאת הצלחה מסחררת מניסיון ראשון.
יותר טוב מכל המאפיות! וזה 3 דק' עבודה. מדהים! ממליצה לכל ה"לא אופים". מושלם!
איזה כיף מוריה! תודה רבה. שימחת אותי מאד 🙂 ואולי בפעם הבאה ניפגש כאן גם עם מתכונים יותר מורכבים.
הי אלון
מהגליל שציינת 3-4 ס"מ יכול אכן לצאת 50 עוגיות ?
עוגיות צריכות להיחתך קדות ?
תודה
הי אפרת,
לא לגמרי הבנתי את השאלה שלך
יצא מושלם
אבל, לערבב במקסר?
הי תפארת,
לא הבנתי לגמרי את השאלה שלך?
היי אלון,
לצערי אין לי תוכנית טורבו בתנור- מה אתה ממליץ לי לעשות?
תודה 🙂
הי עומר,
ניתן לאפות גם בתכנית רגילה (זה עשוי לקחת טיפונת יותר זמן)
מעולה!!!!!!
תודה!!!
לגבי כמות הקמח – בסרטון שלך אתה נותן כמות של כוס חד פעמי מנייר של 250 מל' – ובמתכון הכתוב – מופיע כמות של 140 גרם… איזה מהם הוא הכמות קמח הנכונה?
הי מדובר על אותה כמות (שים לב שנפח ומשקל הם שני דברים שונים 🙂