2 כפות גדושות אבקת סוכר (30 גרם)
100 גרם חמאה רכה
1 חלמון מביצה L (20 גרם)
1 כוס קמח (140 גרם)
2 כפות גדושות אבקת סוכר (30 גרם)
100 גרם חמאה רכה
1 חלמון מביצה L (20 גרם)
1 פחות כף כוס קמח (130 גרם)
1 כף קקאו מנופה (10 גרם)
פטיסרי מודרני הוא התשוקה שלי והוא מוכיח שקינוחים יכולים להיות גם יפים וגם טעימים. סדנה שכולה שילובים של טכניקות, טעמים, צבעים וצורות שמרגש להכין ולאכול.
קראו עודלאנשים שרוצים ללמוד קונדיטוריה לעומק, אבל לא רוצים להתחייב לקורס ארוך בבית-ספר. אני מזמין אתכם ל-4 שיעורים על 4 בצקים מרכזיים בקונדיטוריה
קראו עוד
היי ממליצה להוסיף קינמון לציפוי הסוכר של העוגיות הלבנות. היום טחנתי שקדים עם סוכר וקינמון וציפיתי עם זה- יצא מעולה!
הי טל!
איזה כיף לשמוע!
עוגיות מדהימות !
אני לא אופה מעבר לבחושות. לא מרגישה בנוח בקונדיטוריה (זה עוד יבוא…)
וזאת הצלחה מסחררת מניסיון ראשון.
יותר טוב מכל המאפיות! וזה 3 דק’ עבודה. מדהים! ממליצה לכל ה”לא אופים”. מושלם!
איזה כיף מוריה! תודה רבה. שימחת אותי מאד 🙂 ואולי בפעם הבאה ניפגש כאן גם עם מתכונים יותר מורכבים.
הי אלון
מהגליל שציינת 3-4 ס”מ יכול אכן לצאת 50 עוגיות ?
עוגיות צריכות להיחתך קדות ?
תודה
הי אפרת,
לא לגמרי הבנתי את השאלה שלך
יצא מושלם
אבל, לערבב במקסר?
הי תפארת,
לא הבנתי לגמרי את השאלה שלך?
היי אלון,
לצערי אין לי תוכנית טורבו בתנור- מה אתה ממליץ לי לעשות?
תודה 🙂
הי עומר,
ניתן לאפות גם בתכנית רגילה (זה עשוי לקחת טיפונת יותר זמן)
מעולה!!!!!!
תודה!!!
לגבי כמות הקמח – בסרטון שלך אתה נותן כמות של כוס חד פעמי מנייר של 250 מל’ – ובמתכון הכתוב – מופיע כמות של 140 גרם… איזה מהם הוא הכמות קמח הנכונה?
הי מדובר על אותה כמות (שים לב שנפח ומשקל הם שני דברים שונים 🙂
היי תודה רבה!!!!
מתכון מעולה,פשוט,קל,וטעים!!!!!!
כיף לשמוע! תודה
טוב, ניסיתי הרבה וזה המתכון הכי שווה לעוגיות חמאה ביי פאר! זה סופר קל להכנה והטעם והמרקם פשוט מושלמים. תודה!
איזה כיף! תודה ענקית
כבר שנה שאני מחפשת מתכון לעוגיות חמאה כמו בבית קפה האהוב עליי. ניסיתי הרבה מתכונים והמתכון הזה מנצח ללא ספק! סופר קל להכנה (לא צריך מיקסר והכל בקערה אחת!), והמרקם והטעם פשוט מושלמים. תודה על מתכון מצויין!
תודה רבה מור 🙂
האם כדי לקרר את הבצק? ואם אני רוצה לקרוץ צורות?
הי הילה,
אכן כן 🙂
אפשר לשים קצת צבע מאכל כדי לעשות את העוגיות צבעוניות?
הי טל,
אכן כן.
בהצלחה!
היי אלון ,קמח תופח או רגיל
הי אסתי,
רגיל
היי
האם צריך קמח תופח או רגיל?
הי רותם!
קמח רגיל 🙂
יצא לי לא מתוק וקצת קימחי.
הכנתי בדיוק לפי ההוראות
הי אופיר!
העוגיות לא מאוד מתוקות, לגבי המרקם- באיזו חמאה וקמח השתמשת?
מהמם! מטעמי בריאות האם ניתן להחליף בכוסמין ואם כן האם להפחית קצת או באותה כמות?
הי שירי!
אפשר להשתמש בקמח כוסמין לבן בכמות דומה.
בהצלחה!