עוגיות חמאה

רכיבים

עבור כ-50 עוגיות

2 כפות גדושות אבקת סוכר (30 גרם)
100 גרם חמאה רכה
1 חלמון מביצה L (20 גרם)
1 כוס קמח (140 גרם)

 

לעוגיות חמאה-שוקולד

2 כפות גדושות אבקת סוכר (30 גרם)
100 גרם חמאה רכה
1 חלמון מביצה L (20 גרם)
1 פחות כף כוס קמח (130 גרם)
1 כף קקאו מנופה (10 גרם)

אופן הכנה
  1. בקערה מערבבים היטב חמאה רכה ואבקת סוכר עד לאיחוד.
  2.  מוסיפים חלמון ומערבבים לתערובת אחידה
  3. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד ליצירת בצק.
  4.  יוצרים מהבצק גליל בעובי 3-4 ס"מ, עוטפים בנייר אפייה ומקפיאים לרבע שעה.
  5. מחממים תנור ל-170 מעלות בתכנית טורבו.
  6. מברישים את הגליל במעט מים ומגלגלים בסוכר. חותכים לעיגולים בעובי 1 ס"מ ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  7. אופים למשך כ-12 דקות ועד להזהבה קלה של העוגיות.
כתיבת תגובה
סדנאות קרובות
תגובות
2 תגובות
כתיבת תגובה
  • טל

    היי ממליצה להוסיף קינמון לציפוי הסוכר של העוגיות הלבנות. היום טחנתי שקדים עם סוכר וקינמון וציפיתי עם זה- יצא מעולה!

    הוסיפו תגובה
    1. אלון שבו

      הי טל!
      איזה כיף לשמוע!

הוספת תגובה

@alon_shabo עקבו אחרי באינסטגרם
קידום ניוזלטר
קבלו עדכונים והפתעות מתוקות