צילום: נעה קסטל, גיא כהן. סטיילינג: נורית קריב
צילום: נעה קסטל, גיא כהן. סטיילינג: נורית קריב

ביסקוטי

רכיבים

250 גרם קמח (2 כוסות פחות 2 כפות)
5 גרם אבקת אפייה (1 כפית)
130 גרם סוכר (½ כוס + 3 כפות)
¼ כפית קינמון
2 ביצים בגודל L
80 גרם חלבונים (2 חלבונים מביצה L)
100 גרם פיסטוקים (1 כוס)
100 גרם שקדים טבעיים (1 כוס)
80 גרם של פרי מיובש לפי העדפה שלכם

אופן הכנה
  1. מחממים תנור ל-170 מעלות בתכנית טורבו ומסדרים תבנית עם נייר אפייה.
  2. בקערה מערבבים קמח עם אבקת אפייה, סוכר וקינמון.
  3. מוסיפים ביצים וחלבונים ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים אגוזים ופירות יבשים ומערבבים.
  5. מסדרים מהבלילה כיכר ארוכה על תבנית האפייה. אופים במשך 20-30 דקות ועד להזהבת הבצק. מצננים בטמפרטורת החדר.
  6. מחממים את התנור ל-150 מעלות. פורסים את הכיכר עם סכין משוננת לפרוסות בעובי 2-3 מ״מ. מסדרים את הפרוסות על רשת ואופים אותן עד להתייבשות- במשך כ-10-15 דקות.
כתיבת תגובה
סדנאות קרובות
תגובות
2 תגובות
כתיבת תגובה
  • צהלה מרדכי

    בישקוטי אליפותתתת

    הוסיפו תגובה
    1. אלון שבו

      תודה רבה צהלה!

הוספת תגובה

קידום ניוזלטר
קבלו עדכונים והפתעות מתוקות