250 גרם קמח (2 כוסות פחות 2 כפות)
5 גרם אבקת אפייה (1 כפית)
130 גרם סוכר (½ כוס + 3 כפות)
¼ כפית קינמון
2 ביצים בגודל L
80 גרם חלבונים (2 חלבונים מביצה L)
100 גרם פיסטוקים (1 כוס)
100 גרם שקדים טבעיים (1 כוס)
80 גרם של פרי מיובש לפי העדפה שלכם
לאנשים שרוצים ללמוד קונדיטוריה לעומק, אבל לא רוצים להתחייב לקורס ארוך בבית-ספר. אני מזמין אתכם ל-4 שיעורים על 4 בצקים מרכזיים בקונדיטוריה
קראו עודאף פעם לא נמאס ממקרונים. הצטרפו אליי לסדנה שעושה כבוד לעוגיה הצרפתית
קראו עוד
בישקוטי אליפותתתת
תודה רבה צהלה!