עבור מנה זוגית (קערה בקוטר 14-16 ס״מ)
2 תפוחים (מומלץ מסוג גראני סמית או פינק ליידי)
10 גרם סוכר (2 כפיות)
5 גרם קינמון טחון (1 כפית)
100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 גרם סוכר (1/2 כוס)
95 גרם קמח (2/3 כוס)
50 גרם שקדים טחונים (3 כפות גדושות)
קראמבל
אף פעם לא נמאס ממקרונים. הצטרפו אליי לסדנה שעושה כבוד לעוגיה הצרפתית
קראו עודלאנשים שרוצים ללמוד קונדיטוריה לעומק, אבל לא רוצים להתחייב לקורס ארוך בבית-ספר. אני מזמין אתכם ל-4 שיעורים על 4 בצקים מרכזיים בקונדיטוריה
קראו עוד
תודה על עוד מתכון מצויין!
יש אפשרות להכין את זה בטארט? אם כן אז איך?
היי אלון,
תודה לך על מתכון נהדר!
הכנתי אותו עם תפוחים ויצא נהדר! אתה חושב שאפשר לעבוד באותו טכניקה עם פירות יער (קפואים)?
הי שני!
איזה כיף לשמוע 🙂
לגבי השאלה שלך- בהחלט כן!
תודה על מתכון מעולה, יצא מטורף!!!
איזה כיף לשמוע תודה!
היי אלון, מתכונים מעולים!
אם אני צריכה למחר את הקראמבל תפוחים, האם אפשר להכין את העוגה יום קודם? ואם כן איפה לשמור אותה?
תודה מראש 🙂
הי אלינור,
תוכלי לשמור במקרר ולקראת ההגשה מומלץ לחמם אותו קצת בתנור 🙂
שלום אלון, האם אפשר להכין כמות כפולה (נגיד כפול 4) בתבנית גדולה?
הי איה, בהחלט כן!
הי אלון. אם אני רוצה כמות כפולה, להכפיל הכל ב-2. ומה לגבי גודל התבנית?תודה
הי שרונה,
אכן כן 🙂
הכפלה תתאים לץבנית בקוטר 21-22 סמ
הי
אין צורך בבישול התפוחים לפני?
תודה
הי נסיה, לא 🙂
היי, יצא מצוין!! טעם מושלם. רק שהפירורים התאחדו לי לבצק. יש מצב שזה כי עיבדתי את הרכיבים של הקראמבל יותר מדי במיקסר?
הי חן,
כן לדעתי זה מה שקרה. פחות עיבוד בפעם הבאה וזה יסתדר 🙂
היי אלון,
יש אפשרות להפוך לטבעוני? להחליף את החמאה התחליף ראוי שהוא לא מחמאה?
הי אודליה,
אכן כן 🙂
הכנתי ויצא מושלם!!! תודה רבה!!!
כיף לשמוע! תודה רבה