Basics: יסודות בקונדיטוריה | בצק פריך (מפגש 1 מתוך 4) מחזור 87

לאנשים שרוצים ללמוד קונדיטוריה לעומק, אבל לא רוצים להתחייב לקורס ארוך בבית-ספר.
אני מזמין אתכם ל-4 שיעורים על 4 בצקים מרכזיים בקונדיטוריה

תאריך
יום ד׳ 20.12.2023
שעה
18:30
משך
4 מפגשים | 3.5 שעות כל מפגש
מקום
תל-אביב
עלות הסדנא
390 ש״ח לסדנה אחת / 1355 ש״ח ל-4 סדנאות ₪
אזל. הצטרפו לרשימת ההמתנה
שתפו את הסדנא
נגמר המקום בסדנה? הצטרפו לרשימת המתנה

שימו לב: זוהי סדנה מתמשכת המחולקת ל-4 מפגשים. ניתן להירשם לכל אחד מהמפגשים בנפרד, או ל-4 המפגשים במחיר מיוחד


 ראשון: 20 בדצמבר | בצק פריך (יום רביעי)


טארט וניל 
בצק פריך, קרם וניל

x
טארט פירות וקרם שקדים אפוי
בצק פריך קלאסי, קרם שקדים, פירות העונה

x

פטיפורים (קינוחים אישיים) של בצק פריך ברטון
ברטון, קרם לימון, מרנג שרוף


 מפגש שני: 27 בדצמבר | בצק עלים (יום רביעי)


הכנת בצק עלים מ-0
כל אחד מהמשתתפים ייצא עם בצק עלים אישי

x

מילפיי
בצק עלים מקורמל, קרם פטיסייר דיפלומט

x

גאלט
בצק עלים, קרם שקדים אפוי

x

טארט טאטן בננות
בצק עלים, בננות מקורמלות


 מפגש שלישי: 3 בינואר | בצק רבוך (יום רביעי)


אקלרים של שוקולד
בצק רבוך במילוי שוקולד

x

סנט הונורה
בצק רבוך, קרמל, קרם וניל

x

פחזניות קראמבל
בצק רבוך, בצק פריך פירורי, קרם פטיסייר

x

פארי ברסט
בצק רבוך, קרם אגוזי לוז


 מפגש רביעי: 10 בינואר | בצק שמרים (יום רביעי)


בצק שמרים קלאסי
שמרים, קינמון וקרמל

x

בצק שמרים כרוך
 שמרים שוקולד

x

בריוש קלאסי
עם סוכר גבישי

x

פוקאצ׳ה


שאלות נפוצות


למי מתאימות הסדנאות?
לכל מי שרוצה להעשיר את הידע המקצועי שלו.
גם אם אין לו רקע קודם בקונדיטוריה

x

היכן מתקיימות הסדנאות?
כל הסדנאות מתקיימות בתל-אביב

שאלות נפוצות

האם הסדנה מעשית?

מרבית שלבי ההכנה בסדנה הם מעשיים. יחד עם זאת, חלק מהשלבים מודגמים באופן מרוכז על-מנת לאפשר למשתתפים להתמקד בחלקים משמעותיים ולהבטיח חווית למידה מקצועית, נעימה ומקיפה

אני לא קונדיטור מקצועי. האם הסדנה מתאימה לי?

בהחלט. בסדנאות שלי משתתפים כל סוגי הקהלים: החל מאופים חובבים ועד לאנשי מקצוע. אני מסביר הכל מ-0 כך שכולם יכולים להשתלב.

האם יש תעודת כשרות?

לא. אך המצרכים שאני משתמש בהם חלביים בלבד וכשרים לחלוטין.

כמה אנשים משתתפים בסדנה?

בין 10-12 משתתפים בדרך-כלל.

מאיזה גיל אפשר להשתתף בסדנה?

ההשתתפות בסדנאות שלי אפשרית מכל גיל (היה לי אפילו משתתף בן 12!). יחד עם זאת, חשוב לציין שהעבודה בסדנה היא אינטנסיבית לאורך 3.5 שעות ולכן מתאימה למי שאפייה מעניינת אותו באמת.

האם יש הנחות או מבצעים?

כן! חברי המועדון שלי זכאים ל-15% הנחה קבועה, לכל החיים, על כל הסדנאות. ההצטרפות כרוכה בתשלום חד-פעמי.
להצטרפות, לחצו כאן.

איפה מתקיימת הסדנה?

כל הסדנאות שלי מתקיימות בחלל הסדנאות הפרטי שלי: רח׳ הקישון 48, תל-אביב

קידום ניוזלטר
קבלו עדכונים והפתעות מתוקות