שימו לב: זוהי סדנה מתמשכת המחולקת ל-3 מפגשים. ניתן להירשם לכל אחד מהמפגשים בנפרד, או ל-3 המפגשים במחיר מיוחד.
מה תצטרכו לדעת כדי להשתתף בסדנה?
מה חשוב לדעת לפני שנרשמים לסדנת ׳בצק פריך למתקדמים׳?
איך מכינים בצק פריך, איך עובדים עם הבצק המוכן (הצבה בתבנית),
איך מכינים קרם פטיסייר
מה חשוב לדעת לפני שנרשמים לסדנת ׳בצק רבוך למתקדמים׳?
איך להכין בצק רבוך ואיך לעבוד איתו.
מה חשוב לדעת לפני שנרשמים לסדנת ׳בצק שמרים למתקדמים׳?
איך מכינים בצקי שמרים בסיסיים (כמו בבקה למשל), לרבות הכנת הבצק במיקסר, התפחה ואפייה. בסדנה נעבור על קיפולי הבצר, התפחות ואפיות של בצקים כרוכים ובריוש.
טארט מורכב | , שוקולד, צנוברים
בצק פריך, קראנצ׳ צנוברים, קרמו שוקולד חלב
x
ברים לבנים | וניל, מנגו, טימין, ליים
בצק פריך, מוס וניל, אינסרט מנגו, טימין וליים
x
טארט אנטרמה | שקדים, הל
בצק פריך, מוס שקדים, קונפי פטל
אקלרים | פיסטוק
אקלרים במילוי קראנצ׳ פיסטוק וקציפת פיסטוק
x
פחזניות גליל | פטל, טונקה
פחזניות בצורת גליל, מוס פטל וטונקה , דסקית שוקולד
x
רולדה מבצק רבוך-ספוג | וניל, תות
בצק רבוך-ספוגי, קרם מסקפרונה וניל, קונפי תות ועשבי תבלין
הכנת בצק כרוך מ-0
x
קרואסון | שוקולד
בצק קראסון, מלית שוקולד
x
מאפי דניש | וניל, פירות יער
בצק דניש, מלית וניל ופירות יער
x
׳טארט׳ טרופזיין | פטיסייר, לוז, שקדים
בצק בריוש, קרם פטיסייר, אגוזי לוז ושקדים