שימו לב: זוהי סדנה מתמשכת המחולקת ל-4 מפגשים. ניתן להירשם לכל אחד מהמפגשים בנפרד, או ל-4 המפגשים במחיר מיוחד
ראשון: 20 בדצמבר | בצק פריך (יום רביעי)
טארט וניל
בצק פריך, קרם וניל
x
טארט פירות וקרם שקדים אפוי
בצק פריך קלאסי, קרם שקדים, פירות העונה
x
פטיפורים (קינוחים אישיים) של בצק פריך ברטון
ברטון, קרם לימון, מרנג שרוף
מפגש שני: 27 בדצמבר | בצק עלים (יום רביעי)
הכנת בצק עלים מ-0
כל אחד מהמשתתפים ייצא עם בצק עלים אישי
x
מילפיי
בצק עלים מקורמל, קרם פטיסייר דיפלומט
x
גאלט
בצק עלים, קרם שקדים אפוי
x
טארט טאטן בננות
בצק עלים, בננות מקורמלות
מפגש שלישי: 3 בינואר | בצק רבוך (יום רביעי)
אקלרים של שוקולד
בצק רבוך במילוי שוקולד
x
סנט הונורה
בצק רבוך, קרמל, קרם וניל
x
פחזניות קראמבל
בצק רבוך, בצק פריך פירורי, קרם פטיסייר
x
פארי ברסט
בצק רבוך, קרם אגוזי לוז
מפגש רביעי: 10 בינואר | בצק שמרים (יום רביעי)
בצק שמרים קלאסי
שמרים, קינמון וקרמל
x
בצק שמרים כרוך
שמרים שוקולד
x
בריוש קלאסי
עם סוכר גבישי
x
פוקאצ׳ה
שאלות נפוצות
למי מתאימות הסדנאות?
לכל מי שרוצה להעשיר את הידע המקצועי שלו.
גם אם אין לו רקע קודם בקונדיטוריה
x
היכן מתקיימות הסדנאות?
כל הסדנאות מתקיימות בתל-אביב