להזמנות מהקונדיטוריה לחצו כאן ↲

פטיסרי מתקדם | בצק שמרים (מפגש 3 מתוך 3)

תאריך
יום ב׳ 9.9.2024
שעה
18:30
משך
4 שעות
מקום
תל-אביב
עלות הסדנא
420 ש״ח לסדנה אחת / 1,170 ש״ח ל-3 סדנאות ₪
הזמינו מקום
שתפו את הסדנא

שימו לב: זוהי סדנה מתמשכת המחולקת ל-3 מפגשים. ניתן להירשם לכל אחד מהמפגשים בנפרד, או ל-3 המפגשים במחיר מיוחד.

 מה תצטרכו לדעת כדי להשתתף בסדנה? 

מה חשוב לדעת לפני שנרשמים לסדנת ׳בצק פריך למתקדמים׳?
איך מכינים בצק פריך, איך עובדים עם הבצק המוכן (הצבה בתבנית),
איך מכינים קרם פטיסייר

מה חשוב לדעת לפני שנרשמים לסדנת ׳בצק רבוך למתקדמים׳?
איך להכין בצק רבוך ואיך לעבוד איתו.

מה חשוב לדעת לפני שנרשמים לסדנת ׳בצק שמרים למתקדמים׳?
איך מכינים בצקי שמרים בסיסיים (כמו בבקה למשל), לרבות הכנת הבצק במיקסר, התפחה ואפייה. בסדנה נעבור על קיפולי הבצר, התפחות ואפיות של בצקים כרוכים ובריוש.


מפגש ראשון: בצק פריך | 26 באוגוסט יום ד׳


טארט מורכב | , שוקולד, צנוברים
בצק פריך, קראנצ׳ צנוברים, קרמו שוקולד חלב

x

ברים לבנים | וניל, מנגו, טימין, ליים
בצק פריך, מוס וניל, אינסרט מנגו, טימין וליים

x

טארט אנטרמה | שקדים, פירות צלויים
בצק פריך, קרם שקדים, כיפת פירות ״קונפי״


 מפגש שני: בצק רבוך | 2 בספטמבר יום ד׳


אקלרים | פיסטוק
אקלרים במילוי קראנצ׳ פיסטוק וקציפת פיסטוק

x

פחזניות גליל | פטל, טונקה
פחזניות בצורת גליל, מוס פטל וטונקה , דסקית שוקולד

x

בצק רבוך-ספוג | וניל, תות
בצק רבוך-ספוגי, קרם מסקפרונה וניל, קונפי תות ועשבי תבלין


 מפגש שלישי: בצק שמרים | 9 בספטמבר יום ד׳


הכנת בצק כרוך מ-0

x

קרואסון | שוקולד
בצק קראסון, מלית שוקולד

x

מאפי דניש | וניל, פירות יער
בצק דניש, מלית וניל ופירות יער

x

׳טארט׳ טרופזיין | פטיסייר, לוז, שקדים
בצק בריוש, קרם פטיסייר, אגוזי לוז ושקדים

שאלות נפוצות

האם הסדנה מעשית?

מרבית שלבי ההכנה בסדנה הם מעשיים. יחד עם זאת, חלק מהשלבים מודגמים באופן מרוכז על-מנת לאפשר למשתתפים להתמקד בחלקים משמעותיים ולהבטיח חווית למידה מקצועית, נעימה ומקיפה

אני לא קונדיטור מקצועי. האם הסדנה מתאימה לי?

בהחלט. בסדנאות שלי משתתפים כל סוגי הקהלים: החל מאופים חובבים ועד לאנשי מקצוע. אני מסביר הכל מ-0 כך שכולם יכולים להשתלב.

האם יש תעודת כשרות?

לא. אך המצרכים שאני משתמש בהם חלביים בלבד וכשרים לחלוטין.

כמה אנשים משתתפים בסדנה?

בין 10-12 משתתפים בדרך-כלל.

מאיזה גיל אפשר להשתתף בסדנה?

ההשתתפות בסדנאות שלי אפשרית מכל גיל (היה לי אפילו משתתף בן 12!). יחד עם זאת, חשוב לציין שהעבודה בסדנה היא אינטנסיבית לאורך 3.5 שעות ולכן מתאימה למי שאפייה מעניינת אותו באמת.

האם יש הנחות או מבצעים?

כן! חברי המועדון שלי זכאים ל-15% הנחה קבועה, לכל החיים, על כל הסדנאות. ההצטרפות כרוכה בתשלום חד-פעמי.
להצטרפות, לחצו כאן.

איפה מתקיימת הסדנה?

כל הסדנאות שלי מתקיימות בחלל הסדנאות הפרטי שלי: רח׳ הקישון 48, תל-אביב

קידום ניוזלטר
קבלו עדכונים והפתעות מתוקות