פטיסרי מתקדם | בצק שמרים (מפגש 3 מתוך 3) | מחזור 10

שלושה מפגשים על טכניקות מתקדמות ומרתקות בקונדיטוריה
תאריך
יום ב׳ 1.3.2021
שעה
18:30
משך
4 שעות
מקום
תל-אביב
עלות הסדנא
380 ש״ח לסדנה אחת / 1,000 ש״ח ל-3 סדנאות ₪
אזל. הצטרפו לרשימת ההמתנה
שתפו את הסדנא
נגמר המקום בסדנה? הצטרפו לרשימת המתנה

שימו לב: זוהי סדנה מתמשכת המחולקת ל-3 מפגשים. ניתן להירשם לכל אחד מהמפגשים בנפרד, או ל-3 המפגשים במחיר מיוחד.

 מה תצטרכו לדעת כדי להשתתף בסדנה? 

מה חשוב לדעת לפני שנרשמים לסדנת ׳בצק פריך למתקדמים׳?
איך מכינים בצק פריך, איך עובדים עם הבצק המוכן (הצבה בתבנית),
איך מכינים קרם פטיסייר

מה חשוב לדעת לפני שנרשמים לסדנת ׳בצק רבוך למתקדמים׳?
איך להכין בצק רבוך ואיך לעבוד איתו.

מה חשוב לדעת לפני שנרשמים לסדנת ׳בצק שמרים למתקדמים׳?
איך מכינים בצקי שמרים בסיסיים (כמו בבקה למשל), לרבות הכנת הבצק במיקסר, התפחה ואפייה. בסדנה נעבור על קיפולי הבצק, התפחות ואפיות של בצקים כרוכים ובריוש.

 


מפגש ראשון: בצק פריך | 15 בפברואר


טארט מורכב | אפרסקים לבנים, שוקולד, צנוברים
בצק פריך, קראנצ׳ צנוברים, קונפי אפרסקים לבנים, קרמו שוקולד חלב

x

ברים לבנים | וניל, מנגו, טימין, ליים
בצק פריך, מוס וניל, אינסרט מנגו, טימין וליים, ריסוס שוקולד

x

טארט אנטרמה | שקדים, הל
בצק פריך, ביסקוויוט שקדים והל, מוס שקדים, קונפי תות


 מפגש שני: בצק רבוך | 22 בפברואר


אקלרים והדפסות שוקולד | פיסטוק, דובדבנים, יוזו
אקלרים במילוי קראנצ׳ פיסטוק, קונפי דובדבני מורלו-יוזו וקציפת פיסטוק, קישוטי שוקולד מודפסים

x

פחזניות גליל | פטל, טונקה
פחזניות בצורת גליל, מוס פטל וטונקה , דסקית שוקולד

x

רולדה מבצק רבוך-ספוג | וניל, תות
בצק רבוך-ספוגי, קרם מסקפרונה וניל, קונפי תות ועשבי תבלין


 מפגש שלישי: בצק שמרים | 1 במרץ


הכנת בצק כרוך מ-0

x

קרואסון | שוקולד, פולי קקאו מקורמל
בצק קראסון, מלית שוקולד עם פולי קקאו מקורמלים

x

מאפי דניש | וניל, פירות יער
בצק דניש, מלית וניל ופירות יער

x

׳טארט׳ טרופזיין | פטיסייר, לוז, שקדים
בצק בריוש, קרם פטיסייר, אגוזי לוז ושקדים

שאלות נפוצות

האם הסדנה מעשית?

מרבית שלבי ההכנה בסדנה הם מעשיים. יחד עם זאת, חלק מהשלבים מודגמים באופן מרוכז על-מנת לאפשר למשתתפים להתמקד בחלקים משמעותיים ולהבטיח חווית למידה מקצועית, נעימה ומקיפה

האם יש תעודת כשרות?

לא. אך המצרכים שאני משתמש בהם חלביים בלבד וכשרים לחלוטין.

כמה אנשים משתתפים בסדנה?

בין 10-12 משתתפים בדרך-כלל.

מאיזה גיל אפשר להשתתף בסדנה?

ההשתתפות בסדנאות שלי אפשרית מכל גיל (היה לי אפילו משתתף בן 12!). יחד עם זאת, חשוב לציין שהעבודה בסדנה היא אינטנסיבית לאורך 3.5 שעות ולכן מתאימה למי שאפייה מעניינת אותו באמת.

האם יש הנחות או מבצעים?

כן! חברי המועדון שלי זכאים ל-15% הנחה קבועה, לכל החיים, על כל הסדנאות. ההצטרפות כרוכה בתשלום חד-פעמי.
להצטרפות, לחצו כאן.

איפה מתקיימת הסדנה?

כל הסדנאות שלי מתקיימות בחלל הסדנאות הפרטי שלי: רח׳ הקישון 48, תל-אביב

@alon_shabo עקבו אחרי באינסטגרם
קידום ניוזלטר
קבלו עדכונים והפתעות מתוקות