חומרים לסדנת פסח

אלו החומרים שתצטרכו לסדנה

לטארט
(שימוש בתבנית/רינג טארט בקוטר 22/24 ס״מ או תבניות/רינגים לטאטרלטים)

לתחתית הטארט
200 גרם עוגיות יין של פסח או ביסקוויטים ללא גלוטן או קורנפלקס
100 גרם חמאה

למלית הבסיס (2 אופציות)
1. למלית הבסיס
500 מ”ל (2 כוסות) חלב
75 גרם (1/3 כוס) סוכר
קורט מלח
25 גרם חמאה
25 גרם קורנפלור

2. מלית פודינג שוקולד
תוספת 100 גרם שוקולד מריר, קצוץ דק

לגימור הטארט (2 אופציות)-
1. קצפת-
250 מ”ל (1 מכל) שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
2. פירות טריים-
כל פרי טרי שאוהבים


לקינוח עוגת גבינה
(שימוש ברינג/תבנית מתפרקת בקוטר 24 או בכוסות)

לתחתית העוגה

50 גרם עוגיות יין של פסח או ביסקוויטים ללא גלוטן או קורנפלקס
75 גרם חמאה מומסת

למתכון הבסיס
10 גרם ג’לטין
50 מ”ל מים קרים
500 מ”ל גבינה לבנה 9% שומן
225 גרם מסקרפונה בטמפרטורת החדר
150 גרם אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
500 מ”ל שמנת מתוקה, קרה מאוד

תוספת אופציונאלית לקישוט העוגה במתכון הבסיס- סלסלת תותים

3 סוגי תוספות אופציונאליות (למתכון העוגה הבסיסית)-

1. לעוגת גבינה שוקולד-
150 גרם נוטלה
20 גרם שוקולד מגורר או פולי קקאו גרוסים (אופציונאלי)

2. לעוגת גבינה פירות יער-
150 גרם ריבת פירות יער
20 קראמבל או פירורי עוגיות

3. לעוגת גבינה אלפחורס-
150 גרם ריבת חלב
20 גרם קוקוס טחון

קידום ניוזלטר
קבלו עדכונים והפתעות מתוקות