50 גרם פרג טחון (חצי כוס, מומלץ שהטחינה תהיה סמוכה למועד ההכנה)
120 גרם חלב (120 מ״ל)
30 גרם חמאה
40 גרם חלמונים (2 חלמונים בגודל L)
65 גרם שמן קנולה (65 מ״ל)
75 גרם סוכר לבן (1/4 כוס+ 2 כפות וחצי)
25 גרם שקדים טחונים (1/4 כוס)
1/2 כפית מחית וניל)
130 גרם קמח (1 כוס פחות כף)
5 גרם אבקת אפייה (1/2 שקית)
60 גרם חלבונים (1.5 חלבונים מביצה בגודל L)
60 גרם סוכר להקצפה (1/4 כוס+ כף)
100 גרם שמנת מתוקה להקצפה 38%
100 גרם קרם פרש
20 גרם אבקת סוכר
1/4 כפית וניל
1. במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את כל החומרים לתערובת יציבה. מורחים על העוגה באופן הרצוי.
לאנשים שרוצים ללמוד קונדיטוריה לעומק, אבל לא רוצים להתחייב לקורס ארוך בבית-ספר. אני מזמין אתכם ל-4 שיעורים על 4 בצקים מרכזיים בקונדיטוריה
קראו עודאף פעם לא נמאס ממקרונים. הצטרפו אליי לסדנה שעושה כבוד לעוגיה הצרפתית
קראו עוד
היי אלון, מה שלומך?
תודה על המתכון!
רציתי לשאול, במה עלי להחליף את החלב והחמאה על מנת להפוך את העוגה לפרווה?
תודה!
במה עלי להחליף את החלב והחמאה על מנת להפוך את העוגה לפרווה?
הי אלה!
בתחליפי חלב וחמאה ביחס זהה. בהצלחה!
הי אלון, יש תחליף לקרם פרש? תודה שרי
הי שרי,
אפשר במקום לשים קצפת לא ממותקת או שמנת חמוצה 🙂