פטיסרי מתקדם | שמרים

שמרים: השלב הבא. המאפים המורכבים ביותר שתוכלו להכין מהבצק שכולם אוהבים.




תאריך
יום ו׳ 21.2.2020
שעה
10:00
משך
4 שעות
מקום
תל-אביב
עלות הסדנא
380 ₪
אזל. הצטרפו לרשימת המתנה
שתפו את הסדנא
נגמר המקום בסדנה? הצטרפו לרשימת המתנה

מה נכין?


הכנת בצק כרוך מ-0

x

קרואסון שוקולד
בצק קראסון, מלית שוקולד עם פולי קקאו מקורמלים

x

מאפי דניש
בצק דניש, מלית וניל ופטל

x

׳טארט׳ טרופזיין
בצק בריוש, קרם פטיסייר, אגוזי לוז ושקדים

 

שאלות נפוצות

האם הסדנה מעשית?

מרבית שלבי ההכנה בסדנה הם מעשיים. יחד עם זאת, חלק מהשלבים מודגמים באופן מרוכז על-מנת לאפשר למשתתפים להתמקד בחלקים משמעותיים ולהבטיח חווית למידה מקצועית, נעימה ומקיפה

האם יש תעודת כשרות?

לא. אך המצרכים שאני משתמש בהם חלביים בלבד וכשרים לחלוטין.

כמה אנשים משתתפים בסדנה?

בין 10-12 משתתפים בדרך-כלל.

מאיזה גיל אפשר להשתתף בסדנה?

ההשתתפות בסדנאות שלי אפשרית מכל גיל (היה לי אפילו משתתף בן 12!). יחד עם זאת, חשוב לציין שהעבודה בסדנה היא אינטנסיבית לאורך 3.5 שעות ולכן מתאימה למי שאפייה מעניינת אותו באמת.

האם יש הנחות או מבצעים?

כן! חברי המועדון שלי זכאים ל-15% הנחה קבועה, לכל החיים, על כל הסדנאות. ההצטרפות כרוכה בתשלום חד-פעמי.
להצטרפות, לחצו כאן.

איפה מתקיימת הסדנה?

כל הסדנאות שלי מתקיימות בחלל הסדנאות הפרטי שלי: רח׳ הקישון 48, תל-אביב

קידום ניוזלטר
קבלו עדכונים והפתעות מתוקות