250 גרם בצק עלים מוכן/מופשר על בסיס חמאה
1 ביצה (עבור הברשה)
200 גרם גבינת גאודה מגורדת (כ-1 כוס)
אופציונאלי- 50 גרם גבינת פרמז׳ן מגורדת (כ-רבע כוס)
3 כפות פרג שלם (ניתן גם להמיר בכמות דומה של שומשום או קצח, או לוותר)
מכירים אנשים שמסוגלים להגיד ׳לא׳ לעוגת שמרים? בוודאי שלא. בסדנה הזו נכין יחד שמרים מתוקים ומלוחים.
קראו עודשמרים: השלב הבא. המאפים המורכבים ביותר שתוכלו להכין מהבצק שכולם אוהבים.
קראו עוד