250 גרם בצק עלים מוכן/מופשר על בסיס חמאה
1 ביצה (עבור הברשה)
200 גרם גבינת גאודה מגורדת (כ-1 כוס)
אופציונאלי- 50 גרם גבינת פרמז׳ן מגורדת (כ-רבע כוס)
3 כפות פרג שלם (ניתן גם להמיר בכמות דומה של שומשום או קצח, או לוותר)
פטיסרי מודרני הוא התשוקה שלי והוא מוכיח שקינוחים יכולים להיות גם יפים וגם טעימים. סדנה שכולה שילובים של טכניקות, טעמים, צבעים וצורות שמרגש להכין ולאכול.
קראו עודלאנשים שרוצים ללמוד קונדיטוריה לעומק, אבל לא רוצים להתחייב לקורס ארוך בבית-ספר. אני מזמין אתכם ל-4 שיעורים על 4 בצקים מרכזיים בקונדיטוריה
קראו עוד