מצרכים - הסדנה של טל ואלון

אלו החומרים שתצטרכו לסדנה

לטארט
(שימוש בתבנית/רינג טארט בקוטר 22/24 ס״מ או תבניות/רינגים לטאטרלטים)

לתחתית הטארט
150 גרם קמח לבן
100 גרם חמאה
50 גרם אבקת סוכר
1/2 ביצה

למלית שוקולד וקרמל
180 גרם סוכר
200 גרם שוקולד חלב
200 מ״ל שמנת
30 גרם סוכר אינוורטי או דבש
1/4 כפית מחית או תמצית וניל
4 גרם מלח

לגימור הטארט
200 גרם שוקולד חלב או מריר
אופציונאלי- דף גיטרה או שקף


לעוגה בחושה בציפוי שוקולד-רושה
עבור 2 עוגות- תבנית אינגליש באורך 20 ס״מ

לבלילות העוגה
210 גרם חלמון (כ-11 ביצים)
280 גרם סוכר
160 מ״ל שמנת 38%
200 גרם קמח
6 גרם אבקת אפייה
100 גרם חמאה
4 גרם מלח
7 גרם מחית או תמצית וניל

לזילוף גנאש
360 מ״ל שמנת
150 גרם גלוקוזה
90 גרם סוכר אינוורטי (או דבש)
4 גרם ג׳לטין
100 גרם שוקולד מריר

לציפוי העוגה
250 גרם שוקולד חלב
250 גרם שוקולד מריר
60 גרם שמן זרעי ענבי (או שמן צמחי אחר-כמו קנולה או תירס)
140 גרם שקדים טבעיים קלויים

קידום ניוזלטר
קבלו עדכונים והפתעות מתוקות