בשיתוף ׳השף הלבן׳
250 גר’ בצק עלים על בסיס חמאה
50 אבקת סוכר
250 גרם מסקרפונה ׳השף הלבן׳
250 גרם שמנת מתוקה להקצפה 38% ׳השף הלבן׳
50 גרם אבקת סוכר
½ מקל וניל / 1 כפית מחית וניל
תותים טריים או פרי טרי אחר
פטיסרי מודרני הוא התשוקה שלי והוא מוכיח שקינוחים יכולים להיות גם יפים וגם טעימים. סדנה שכולה שילובים של טכניקות, טעמים, צבעים וצורות שמרגש להכין ולאכול.
קראו עודלאנשים שרוצים ללמוד קונדיטוריה לעומק, אבל לא רוצים להתחייב לקורס ארוך בבית-ספר. אני מזמין אתכם ל-4 שיעורים על 4 בצקים מרכזיים בקונדיטוריה
קראו עוד
יש מתכון לבצק עלים?
הי ברק,
באתר הזה אין מתכון לבצק עלים.
יש אותו רק באתר שיעורי האונליין- Alon Shabo – Hands On
תודה רבה. האם אפשר להכין את זה יום/ יומיים לפני הגשה?
הי שירה,
את הבצק בהחלט ניתן- אפשר להכין, לחתוך אותו ולאחסן בקופסה אטומה מחוץ למקרר והוא יחזיק מעולה.
את הקרם עדיף להכין באותו היום.
ולסיום- את ההרכבה חשוב לעשות כמה שיותר סמוך למועד ההגשה (הקרם בסופו של דבר מרטיב את הבצק).
היי אלון, תודה על המתכון. איך אפשר לגרום לשכבות בבצק להפרד אחת מהשנייה כמו בתמונה? אני השתמשתי בבצק מוכן שחתכתי לפני האפייה, ולא יצא לי ככה.
בנוסף, אם נשאר מילפיי עם מילוי, כדאי לשמור במקרר או במקפיא (ליום למחרת)? שוב תודה
הי קורין,
בתמונה יש בצק שהוא עבודת יד ולכן ההבדל. ניתן גם להשתמש בבצק עלים קנוי מקונדיטוריות והוא יקפיץ את התוצאה 🙂
לגבי האחסון- עדיף במקרר (המילוי לא קופא טוב)