מילפיי מסקרפונה

רכיבים

בשיתוף ׳השף הלבן׳


 

בצק עלים מקורמל

250 גר' בצק עלים על בסיס חמאה
50 אבקת סוכר

 

קרם וניל

250 גרם מסקרפונה ׳השף הלבן׳
250 גרם שמנת מתוקה להקצפה 38% ׳השף הלבן׳
50 גרם אבקת סוכר
½ מקל וניל / 1 כפית מחית וניל

 

אופציונאלי

תותים טריים או פרי טרי אחר

 

אופן הכנה

לבצק עלים מקורמל

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. מרדדים את הבצק לעובי 3 מ"מ. מניחים אותו בין 2 ניירות אפייה ואופים בין 2 מגשים. מפזרים אבקת סוכר בשכבה דקה ואופים במשך 25-30 דקות. באמצע האפייה יש לסובב את המגש כדי ליצור אפייה אחידה. במידה ויש צורך מוסיפים עוד מספר דקות ועד למצב בו הבצק שחום.

 

לקציפת מסקרפונה

  1. במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את כל המרכיבים עד ליצירת קציפה יציבה.
  2. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר עגול בקוטר 8-10 מ״מ.

הרכבה

  1. חותכים את בצק העלים המקורמל ל-3 מלבנים שווים בגודלם.
  2. על כל שכבת בצק מזלפים עיגולי קציפת מסקרפונה.
  3. מציבים את שכבות הבצק עם הקציפה אחת על השנייה.
  4. אופציואנלי- חותכים תותים, מסדרים על השכבה העליונה, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

 

כתיבת תגובה
סדנאות קרובות
@alon_shabo עקבו אחרי באינסטגרם
קידום ניוזלטר
קבלו עדכונים והפתעות מתוקות