מילון הקונדיטוריה השלם

בצק רבוך


בצק בסיסי להכנת סוגים שונים של פחזניות (פחזניות עגולות, אקלרים, קרוקומבוש, פארי ברסט, רליג׳וז, שוקט, גוז׳ר). הבצק עובר בישול בסיר.

גלסאז׳


ציפוי מבריק לקינוח. הגלסאז׳ יכול להיות עשוי מתערובת של סוכרים וג׳לטין, שוקולד, גנאש, נפאז׳ וכו׳.

טארט


מאפה המורכב משכבה דקה של בצק פריך וממולא קרם אפוי או טרי.

פלמבה


צלייה באמצעות הצתה של נוזל בעל אחוז גבוה של אלכוהול. הפלמבה מותיר טעם מעט חרוך ומרכז את טעמו של הנוזל. משמש בעיקר לצליית פירות.

קידום ניוזלטר
קבלו עדכונים והפתעות מתוקות