תבנית טארט עגולה בקוטר 22×3 ס״מ
150 גרם חמאה רכה
120 גרם סוכר
2 ביצים
120 גרם אבקת שקדים
½ מקל וניל // 1 כפית מחית וניל
½ כפית קינמון
125 גרם קמח לבן
לקישוט- 50 גרם שקדים פרוסים לא קלויים
300 גרם ריבת פטל איכותית
פטיסרי מודרני הוא התשוקה שלי והוא מוכיח שקינוחים יכולים להיות גם יפים וגם טעימים. סדנה שכולה שילובים של טכניקות, טעמים, צבעים וצורות שמרגש להכין ולאכול.
קראו עודלאנשים שרוצים ללמוד קונדיטוריה לעומק, אבל לא רוצים להתחייב לקורס ארוך בבית-ספר. אני מזמין אתכם ל-4 שיעורים על 4 בצקים מרכזיים בקונדיטוריה
קראו עוד
היי אלון , האם יש אפשרות למלית אחרת מלבד הריבה?
הי,
אפשר להוסיף קרם שקדים (תוכי למצוא מתכון פה- https://bit.ly/2DpkDAs )
המון בהצלחה!
האם אפשר להפוך את העוגה ללא גלוטן? אפשר להמיר את הקמח בקורנפלור או אבקת שקדים?
הי ענבר,
לצערי לא ניסיתי לעשות זאת ולכן אני לא יודע לומר (אבל באופן כללי החלפה של הקמח בקורנפלור או אבקת שקדים לא צפויה להצליח, יכול להיות ששימוש בתערובת קמחים ללא גלוטן תעבוד טוב).
היי
האם אפשר להקפיא? אם כן, באיזה שלב?
הי סיון!
לצערי לא ניסיתי הקפאה במתכון הזה אבל אני מאמין שהוא יעבור הקפאה טוב.
בהצלחה!