לבצק
290 גרם קמח
45 גרם סוכר
6 גרם מלח
4 גרם שמרים יבשים
175 גרם ביצים
145 גרם חמאה קרה
לציפוי
200 גרם חמאה רכה מאוד
200 גרם סוכר לבן
45 גרם קינמון טחון
אופציונאלי- תוספת 40 גרם סוכר גבישי
להגשה
אבקת סוכר
פטיסרי מודרני הוא התשוקה שלי והוא מוכיח שקינוחים יכולים להיות גם יפים וגם טעימים. סדנה שכולה שילובים של טכניקות, טעמים, צבעים וצורות שמרגש להכין ולאכול.
קראו עודלאנשים שרוצים ללמוד קונדיטוריה לעומק, אבל לא רוצים להתחייב לקורס ארוך בבית-ספר. אני מזמין אתכם ל-4 שיעורים על 4 בצקים מרכזיים בקונדיטוריה
קראו עוד