כיצד הפכו כוכבי הרשת לאלילים החדשים של סצינת הקולינריה
Sunseeker Magazine: Just Desserts – The Tel Aviv Way
מעריב: אלון שבו – אוכל בשבילי זה אמנות
Mako: סדנאות הקפה של ׳נספרסו׳ עם קינוחים שלי
ראיון אישי ב-Xnet: אלון שבו עזב את הכימיה לטובת סדנאות אפיה
103fm | מי הזיז את החמאה שלי? | על נסיקת מחירי החמאה בעקבות המשבר העולמי
Ynet, ידיעות אמריקה | לאכול עם העיניים
ערוץ 2, שווה בדיקה עם מנחם הורוביץ | קינוחים עם סברס
גלי צה״ל, קובי אריאלי | קינוחי קיץ (החל מדקה 0:45)
׳וואלה׳ | רשת קפה ג’ו משיקה תפריט קינוחים בשיתוף פעולה עם השף-קונדיטור אלון שבו
רשת | הקונדיטורים המפורסמים יוצאים מהאינטרנט
הארץ | מתכון מופרע לרליג׳וז פנדה, המדור של שרון היינריך
פסטיבל מסעדות פתוחות |איך אלפי עוקבים באינסטגרם מגשימים לקונדיטור אחד חלומות