ההרפתקה של טל ואלון | מפגש ראשון / טארטים מורכבים - בוקר

הקונדיטור טל שפיגל (Desserted in Paris) ואני, מארחים אתכם ל-5 ימים של פטיסרי מתקדם וחדשני בהשראת הטעמים, הצורות והטכניקות העכשוויות של עולם הקונדיטוריה.
תאריך
יום א׳ 16.6.2019
שעה
10:00
משך
5 מפגשים | 4 שעות כל מפגש
מקום
תל-אביב
עלות הסדנא
400 ש״ח לסדנה אחת / 1,600 ש״ח ל-5 סדנאות ₪
הזמינו מקום
שתפו את הסדנא

שימו לב: סדנה זו מחולקת ל-5 מפגשים שונים בשעות הבוקר, ניתן להירשם לכל אחד מהמפגשים בנפרד, או לכל ה-5 במחיר מיוחד

 


מפגש ראשון: טארטים מורכבים | 16/6 בשעה 10:00


טארט שוקולד וקרמל
בצק פריך, ביסקוויט שוקולד, קרמל רך, גנאש שוקולד, קישוטי שוקולד

x

טארט לימון ורוד
בצק פריך, קונפי רימון, קרם לימון, מרנג איטלקי בזילוף פטיפון

x

בר פרלינה אינסופי
שכבות מוס וביסקוויט פרלינה עבודת יד, בצק פריך אגוזי לוז, קציפת נוגט 


מפגש שני: טכניקות חדשות בבצק רבוך | 17/6 בשעה 10:00


רליג׳וז גליל
פחזניות בצורת גליל, קרם פטיסייר, גלסאז׳ שוקולד

x

אקלרים והדפסות שוקולד
אקלרים במילוי קונפי פטל-יוזו וקציפת פיסטוק, קישוטי שוקולד מודפסים

x

פארי ברסט שחור
בצק רבוך שחור, קרם מוסלין שומשום שחור, קראמבל שומשום שחור, קונפי יוזו


מפגש שלישי: שמרים למתקדמים | 18/6 בשעה 10:00


קרואסון שוקולד בשני צבעים
בצק קרואסון בשני צבעים, שוקולד

x

שבלול ׳אסקרגו׳ פיסטוק
גליל בצק קרואסון במלית פיסטוק

x

פלאן וניל
בצק שמרים כרוך, מלית וניל


מפגש רביעי: אנטרמה (שכבות) | 19/6 בשעה 10:00


מון בלאן
מרנג, מוס וניל, קרם ערמונים

x

אנטרמה אקזוטי
קראנצ׳ קוקוס, מוס קוקוס, אינסרט מנגו, גלסאז׳ צהוב

x

שכבות שקדים, תות ווניל
מדלן שקדים, קונפי תות, קרמו וניל, שנטי וניל, שקדים


מפגש חמישי: עוגות בחושות | 20/6 בשעה 10:00


הל, שוקולד ואספרסו
עוגת הל ואספרסו, גנאש מזולף, שכבת שוקולד דקיקה

x

קרמל ופטל
עוגת קרמל, קרמל פטל, ציפוי שוקולד ואגוזים, פטל מיובש

x

תפוזים, משמש וגזר
בחושה גזר תפוז, ג׳לי משמש, שנטילי מסקרפונה

שאלות נפוצות

האם הסדנה מעשית?

מרבית שלבי ההכנה בסדנה הם מעשיים. יחד עם זאת, חלק מהשלבים מודגמים באופן מרוכז על-מנת לאפשר למשתתפים להתמקד בחלקים משמעותיים ולהבטיח חווית למידה מקצועית, נעימה ומקיפה

אני לא קונדיטור מקצועי. האם הסדנה מתאימה לי?

בהחלט. בסדנאות שלי משתתפים כל סוגי הקהלים: החל מאופים חובבים ועד לאנשי מקצוע. אני מסביר הכל מ-0 כך שכולם יכולים להשתלב.

האם יש תעודת כשרות?

לא. אך המצרכים שאני משתמש בהם חלביים בלבד וכשרים לחלוטין.

כמה אנשים משתתפים בסדנה?

בין 10-12 משתתפים בדרך-כלל.

מאיזה גיל אפשר להשתתף בסדנה?

ההשתתפות בסדנאות שלי אפשרית מכל גיל (היה לי אפילו משתתף בן 12!). יחד עם זאת, חשוב לציין שהעבודה בסדנה היא אינטנסיבית לאורך 3.5 שעות ולכן מתאימה למי שאפייה מעניינת אותו באמת.

האם יש הנחות או מבצעים?

כן! חברי המועדון שלי זכאים ל-15% הנחה קבועה, לכל החיים, על כל הסדנאות. ההצטרפות כרוכה בתשלום חד-פעמי.
להצטרפות, לחצו כאן.

איפה מתקיימת הסדנה?

כל הסדנאות שלי מתקיימות בחלל הסדנאות הפרטי שלי: רח׳ הקישון 48, תל-אביב

@alon_shabo עקבו אחרי באינסטגרם
קידום ניוזלטר
קבלו עדכונים והפתעות מתוקות