אלון שבו, שף קונדיטור

אלון שבו הוא שף קונדיטור, הבעלים של קונדיטוריית אלון שבו, 

מרצה ומוביל סדנאות קונדיטוריה. פעילותו כוללת שיתופי פעולה
עם חברות ומותגים מקומיים ובינלאומיים ואף מיצגים אמנותיים, המוכר שבהם
הוא חדר הקצפות בתערוכת ׳הנשף׳ שהוצגה במוזיאון העיצוב בחולון.

קל להבחין בטביעת האצבע הייחודית שלו — הנשענת על דיוק, אסתטיקה, מלאכת יד מורכבת וחומרי גלם מעולים.

שבו פועל בתל-אביב בסטודיו המשמש לפיתוחים קולינריים וסדנאות קונדיטוריה,  ובמקביל בקונדיטוריה והחנות שלו המציעה מוצרים למכירה לקהל הרחב.
בנוסף, פיתח קורס קונדיטוריה דיגיטלי המנגיש תכנים מקצועיים 
לכל מי שרוצים ללמוד קונדיטוריה אונליין.

כתבות ופרסומים

כלכליסט, 2021

הסברינה לבשה פראדה:

מאפים בהשראת מעצבי על

מאקו, 2021

אלון שבו פתח מקום, וכל שניה שאתם לא נמצאים בו היא הפסד שלכם

הארץ, 2021

אחד מהקונדיטורים המוערכים בישראל פותח לראשונה חנות לקהל הרחב

וואלה, 2022

הפרפקציוניסט

טיים אאוט, 2021

פטיסרי או גלריה? עוד לא נראה בעיר מקום מוקפד וטעים כזה

כלכליסט, 2021

אבק וכוכבים: אלון שבו פתח לראשונה חנות בדרום ת”א

כלכליסט, 2019

לטמפרר אונליין:
לקונדיטור אלון שבו יש אתר חדש

ידיעות, 2017

בזכות קרין גורן ועומר מילר: עזב את הכימיה לטובת סדנאות אפייה

קידום ניוזלטר
קבלו עדכונים והפתעות מתוקות