אלון שבו הוא שף קונדיטור, הבעלים של קונדיטוריית אלון שבו,
מרצה ומוביל סדנאות קונדיטוריה. פעילותו כוללת שיתופי פעולה
עם חברות ומותגים מקומיים ובינלאומיים ואף מיצגים אמנותיים, המוכר שבהם
הוא חדר הקצפות בתערוכת ׳הנשף׳ שהוצגה במוזיאון העיצוב בחולון.
קל להבחין בטביעת האצבע הייחודית שלו — הנשענת על דיוק, אסתטיקה, מלאכת יד מורכבת וחומרי גלם מעולים.
שבו פועל בתל-אביב בסטודיו המשמש לפיתוחים קולינריים וסדנאות קונדיטוריה, ובמקביל בקונדיטוריה והחנות שלו המציעה מוצרים למכירה לקהל הרחב.
בנוסף, פיתח קורס קונדיטוריה דיגיטלי המנגיש תכנים מקצועיים
לכל מי שרוצים ללמוד קונדיטוריה אונליין.
ראיון אישי למגזין סוף השבוע של מאקו
ארוחת קינוחים במקום הכי יפה ביפו
על המפית
עם ברק יחזקאלי
הסברינה לובשת פראדה:
מאפים בהשראת מעצבי על
אלון שבו פתח מקום, וכל שניה שאתם לא נמצאים בו היא הפסד שלכם
אחד מהקונדיטורים המוערכים בישראל פותח לראשונה חנות לקהל הרחב
הפרפקציוניסט
ארוחת קינוחים במקום הכי יפה ביפו
הסברינה לובשת פראדה:
מאפים בהשראת מעצבי על
אלון שבו פתח מקום, וכל שניה שאתם לא נמצאים בו היא הפסד שלכם
אחד מהקונדיטורים המוערכים בישראל פותח לראשונה חנות לקהל הרחב
היום בו קינוחים יוצגו במוזיאון
לטמפרר אונליין:
לקונדיטור אלון שבו יש אתר חדש
פטיסרי או גלריה? עוד לא נראה בעיר מקום מוקפד וטעים כזה
אבק וכוכבים: אלון שבו פתח לראשונה חנות בדרום ת”א