אלון שבו, שף קונדיטור

אלון שבו הוא שף קונדיטור, הבעלים של קונדיטוריית אלון שבו, 

מרצה ומוביל סדנאות קונדיטוריה. פעילותו כוללת שיתופי פעולה
עם חברות ומותגים מקומיים ובינלאומיים ואף מיצגים אמנותיים, המוכר שבהם
הוא חדר הקצפות בתערוכת ׳הנשף׳ שהוצגה במוזיאון העיצוב בחולון.

קל להבחין בטביעת האצבע הייחודית שלו — הנשענת על דיוק, אסתטיקה, מלאכת יד מורכבת וחומרי גלם מעולים.

שבו פועל בתל-אביב בסטודיו המשמש לפיתוחים קולינריים וסדנאות קונדיטוריה,  ובמקביל בקונדיטוריה והחנות שלו המציעה מוצרים למכירה לקהל הרחב.
בנוסף, פיתח קורס קונדיטוריה דיגיטלי המנגיש תכנים מקצועיים 
לכל מי שרוצים ללמוד קונדיטוריה אונליין.

כתבות ופרסומים

מאקו, 2022

ראיון אישי למגזין סוף השבוע של מאקו

Ynet, 2022

ארוחת קינוחים במקום הכי יפה ביפו

כאן, 2022

על המפית
עם ברק יחזקאלי

כלכליסט, 2021

הסברינה לובשת פראדה:

מאפים בהשראת מעצבי על

מאקו, 2021

אלון שבו פתח מקום, וכל שניה שאתם לא נמצאים בו היא הפסד שלכם

הארץ, 2021

אחד מהקונדיטורים המוערכים בישראל פותח לראשונה חנות לקהל הרחב

וואלה, 2022

הפרפקציוניסט

Ynet, 2022

ארוחת קינוחים במקום הכי יפה ביפו

כלכליסט, 2021

הסברינה לובשת פראדה:

מאפים בהשראת מעצבי על

מאקו, 2021

אלון שבו פתח מקום, וכל שניה שאתם לא נמצאים בו היא הפסד שלכם

הארץ, 2021

אחד מהקונדיטורים המוערכים בישראל פותח לראשונה חנות לקהל הרחב

Uncoated, 2019

היום בו קינוחים יוצגו במוזיאון

כלכליסט, 2019

לטמפרר אונליין:
לקונדיטור אלון שבו יש אתר חדש

טיים אאוט, 2021

פטיסרי או גלריה? עוד לא נראה בעיר מקום מוקפד וטעים כזה

כלכליסט, 2021

אבק וכוכבים: אלון שבו פתח לראשונה חנות בדרום ת”א

קידום ניוזלטר
קבלו עדכונים והפתעות מתוקות