קינוחים מצולחתים | בשיתוף אמנית הקרמיקה יערה רבינוביץ׳

את הקינוחים המרהיבים שנכין בסדנה הזו נלמד לצלחת באופן מושלם, ממש כמו במסעדה. נשתמש בצלחות היפהפיות של אמנית הקרמיקה והאדריכלית יערה רבינוביץ׳
תאריך
יום ב׳ 26.11.2018
שעה
18:30
משך
3 וחצי שעות
מקום
תל-אביב
עלות הסדנא
400 ₪
הזמינו מקום
שתפו את הסדנא

מה נכין?

בר פטל ואפרסקים לבנים על קראנץ׳ מקדמיה וגלידה עבודת יד
בר פטל, אפרסקים לבנים על קראנצ׳ מקדמיה, גלידת אפרסק לבן וצנוברים

x

עוגת ספוג קוקוס
ספוג, מוס קוקוס עדין, קרם מתובל של עשבי תבלין וקישוטי קוקוס מסולסל

x

עוגת סולת, תפוחים ופלפל שחור
 תפוחים מקורמלים במייפל ופלפל שחור ארוך

שאלות נפוצות

האם הסדנה מעשית?

מרבית שלבי ההכנה בסדנה הם מעשיים. יחד עם זאת, חלק מהשלבים מודגמים באופן מרוכז על-מנת לאפשר למשתתפים להתמקד בחלקים משמעותיים ולהבטיח חווית למידה מקצועית, נעימה ומקיפה

אני לא קונדיטור מקצועי. האם הסדנה מתאימה לי?

בהחלט. בסדנאות שלי משתתפים כל סוגי הקהלים: החל מאופים חובבים ועד לאנשי מקצוע. אני מסביר הכל מ-0 כך שכולם יכולים להשתלב.

האם יש תעודת כשרות?

לא. אך המצרכים שאני משתמש בהם חלביים בלבד וכשרים לחלוטין.

כמה אנשים משתתפים בסדנה?

בין 10-12 משתתפים בדרך-כלל.

מאיזה גיל אפשר להשתתף בסדנה?

ההשתתפות בסדנאות שלי אפשרית מכל גיל (היה לי אפילו משתתף בן 12!). יחד עם זאת, חשוב לציין שהעבודה בסדנה היא אינטנסיבית לאורך 3.5 שעות ולכן מתאימה למי שאפייה מעניינת אותו באמת.

האם יש הנחות או מבצעים?

כן! חברי המועדון שלי זכאים ל-15% הנחה קבועה, לכל החיים, על כל הסדנאות. ההצטרפות כרוכה בתשלום חד-פעמי.
להצטרפות, לחצו כאן.

איפה מתקיימת הסדנה?

כל הסדנאות שלי מתקיימות בחלל הסדנאות הפרטי שלי: רח׳ הקישון 48, תל-אביב

@alon_shabo עקבו אחרי באינסטגרם
קידום ניוזלטר
קבלו עדכונים והפתעות מתוקות