הרשמו לניוזלטר שלי
קבלו עדכונים והפתעות מתוקות
newsletter banner
צרו קשר
* שדה חובה
contact us banner

Fine & Fun Desserts | כיף להכין, כיף לאכול

קינוחים מוקפדים יכולים להיות גם כיפיים, צבעוניים ומטריפים ובסדנה הזו נכין אותם יחד.
הצטרפו אליי לסדנה שכולה צבעים בוהקים, טעמים מופלאים וטכניקות קלאסיות ומתקדמות בקונדיטוריה.
תאריך
יום ה׳ 17.8.2017
שעה
18:30
משך
3.5 שעות
מקום
המטבח הפרטי שלי, תל-אביב
עלות הסדנא
300 ש״ח
הזמינו מקום
שתפו את הסדנא

 מה נכין?

פארי ברסט דונאט
בצק רבוך, קרם פטל, זיגוג וספרינקלס של שברי מקרונים

x

טארטלט ביצת עין בטעם פסיפלורה
בצק פריך, קרם פסיפלורה ומרנג

x

מקרון בצורת ארנב וקרם שוקולד

 

@alon_shabo עקבו אחרי באינסטגרם
קידום ניוזלטר
קבלו עדכונים והפתעות מתוקות