צרו קשר
* שדה חובה
contact us banner

Basics: יסודות בקונדיטוריה | בצק פריך (מפגש 1 מתוך 3)

לאנשים שרוצים ללמוד קונדיטוריה לעומק, אבל לא רוצים להתחייב לקורס ארוך בבית-ספר.
אני מזמין אתכם ל-3 שיעורים על 3 בצקים מרכזיים בקונדיטוריה

תאריך
יום א׳ 18.2.2018
שעה
18:30
משך
3 מפגשים | 3.5 שעות כל מפגש
מקום
תל-אביב
עלות הסדנא
300 ש״ח לסדנה אחת / 750 ש״ח ל-3 סדנאות
הזמינו מקום
שתפו את הסדנא

שימו לב: זוהי סדנה מתמשכת המחולקת ל-3 מפגשים. ניתן להירשם לכל אחד מהמפגשים בנפרד, או ל-3 המפגשים במחיר מיוחד


מפגש ראשון: 18 בפברואר | בצק פריך


טארט וניל אינסופי
בצק פריך וניל, קרם וניל, מוס וניל, גלסאז׳ לבן מבריק

x
טארט פירות וקרם שקדים אפוי
בצק פריך קלאסי, קרם שקדים, פירות העונה

x

פטיפורים (קינוחים אישיים) של בצק פריך ברטון
ברטון, קרם לימון, מרנג שרוף
קציפת שוקולד חלב מלוחה, קוקוס


 מפגש שני: 25 בפברואר | בצק עלים


הכנת בצק עלים מ-0
כל אחד מהמשתתפים ייצא עם בצק עלים אישי

x

מילפיי
בצק עלים מקורמל, קרם פטיסייר דיפלומט

x

גאלט פירות
בצק עלים, קרם שקדים אפוי, פירות

x

טארט טאטן בננות ושוקולד
בצק עלים, בננות מקורמלות, קרם שוקולד


 מפגש שלישי: 4 במרץ| בצק רבוך


אקלרים של שוקולד
בצק רבוך במילוי שוקולד

x

סנט הונורה
בצק רבוך, קרמל, קרם וניל

x

קרוקומבוש
מגדל של פחזניות מקורמלות

x

פארי ברסט
בצק רבוך, קרם אגוזי לוז


שאלות נפוצות


כמה משתתפים בסדנה?
עד 10 משתתפים בכל סדנה

x

למי מתאימות הסדנאות?
לכל מי שרוצה להעשיר את הידע המקצועי שלו.
גם אם אין לו רקע קודם בקונדיטוריה

x

היכן מתקיימות הסדנאות?
כל הסדנאות מתקיימות בתל-אביב

@alon_shabo עקבו אחרי באינסטגרם
קידום ניוזלטר
קבלו עדכונים והפתעות מתוקות