פטיסרי מודרני

פטיסרי מודרני הוא התשוקה שלי והוא מוכיח שקינוחים יכולים להיות גם יפים וגם טעימים. סדנה שכולה שילובים של טכניקות, טעמים, צבעים וצורות שמרגש להכין ולאכול.
תאריך
יום א׳ 18.11.2018
שעה
18:30
משך
3 וחצי שעות
מקום
תל-אביב
עלות הסדנא
335 ₪
הזמינו מקום
שתפו את הסדנא
נגמר המקום בסדנה? הצטרפו לרשימת המתנה

מה נכין?

עוגת מוס מצופה גלסאז׳
עוגת מוס וניל ופטל מצופה גלסאז׳ צבעוני

x

שו
בצק רבוך ב-2 מילויים שונים: שוקולד ונוגט, עטוף כיפה צבעונית

x

טארט וניל גיאומטרי

 בצק פריך, קרם וניל, כדורי מוס וניל ודסקיות שוקולד לבן

שאלות נפוצות

האם הסדנה מעשית?

מרבית שלבי ההכנה בסדנה הם מעשיים. יחד עם זאת, חלק מהשלבים מודגמים באופן מרוכז על-מנת לאפשר למשתתפים להתמקד בחלקים משמעותיים ולהבטיח חווית למידה מקצועית, נעימה ומקיפה

אני לא קונדיטור מקצועי. האם הסדנה מתאימה לי?

בהחלט. בסדנאות שלי משתתפים כל סוגי הקהלים: החל מאופים חובבים ועד לאנשי מקצוע. אני מסביר הכל מ-0 כך שכולם יכולים להשתלב.

האם יש תעודת כשרות?

לא. אך המצרכים שאני משתמש בהם חלביים בלבד וכשרים לחלוטין.

כמה אנשים משתתפים בסדנה?

בין 10-12 משתתפים בדרך-כלל.

מאיזה גיל אפשר להשתתף בסדנה?

ההשתתפות בסדנאות שלי אפשרית מכל גיל (היה לי אפילו משתתף בן 12!). יחד עם זאת, חשוב לציין שהעבודה בסדנה היא אינטנסיבית לאורך 3.5 שעות ולכן מתאימה למי שאפייה מעניינת אותו באמת.

האם יש הנחות או מבצעים?

כן! חברי המועדון שלי זכאים ל-15% הנחה קבועה, לכל החיים, על כל הסדנאות. ההצטרפות כרוכה בתשלום חד-פעמי.
להצטרפות, לחצו כאן.

איפה מתקיימת הסדנה?

כל הסדנאות שלי מתקיימות בחלל הסדנאות הפרטי שלי: רח׳ הקישון 48, תל-אביב

@alon_shabo עקבו אחרי באינסטגרם
קידום ניוזלטר
קבלו עדכונים והפתעות מתוקות