הרשמו לניוזלטר שלי
קבלו עדכונים והפתעות מתוקות
newsletter banner
צרו קשר
* שדה חובה
contact us banner

מרמלדת פטל וליצ׳י

רכיבים

תבנית מרובעת: 20*20 ס״מ

מרכיבים

240 גרם מחית ליצי
60 גרם מחית פטל
15 גרם אבקת פקטין
50 גרם סוכר
250 גרם סוכר
50 גרם גלוקוזה

אופן הכנה

אופן ההכנה

  1.  בסיר מביאים לרתיחה את מחיות פרי עם הכמות הגדולה של הסוכר וגלוקוזה.
  2.  מערבבים היטב את הפקטין עם הכמות הקטנה של הסוכר ומכניסים לסיר בבת אחת תוך כדי ערבוב (חשוב לערבב היטב אחרת יווצרו גושים).
  3. מחממים את התערובת ל-105 מעלות.
  4. יוצקים את התערובת לתבנית ומקררים 6 שעות לפחות בטמפרטורת החדר.
  5. חותכים  לקוביות בגודל הרצוי ומגלגלים אותם בקערה עם סוכר. מומלץ לאפשר למרמלדות להתייבש לפחות יום באוויר ולאחר מכן לאחסן בקופסה סגורה (המרמלדה נשמרת חודש בתוך קופסה).
כתיבת תגובה
סדנאות קרובות
תגובות
4 תגובות
כתיבת תגובה
  • רונית

    אצלנו בבית משוגעים על מרמלדות, הכנתי לפי המתכון ויצא מושלם. תודה!

    הוסיפו תגובה
    1. אלון שבו

      הי רונית,
      תודה רבה איזה כיף לשמוע!

  • חני כהן

    היי האם יש אפשרות לוותר על הליצ׳י? להוסיף עוד מחית פטל במקום?
    תודה על המענה

    הוסיפו תגובה
    1. אלון שבו

      הי חני,
      כן בהחלט ניתן לעשות זאת.
      המון בהצלחה!

הוספת תגובה

@alon_shabo עקבו אחרי באינסטגרם
קידום ניוזלטר
קבלו עדכונים והפתעות מתוקות