הרשמו לניוזלטר שלי
קבלו עדכונים והפתעות מתוקות
newsletter banner
צרו קשר
* שדה חובה
contact us banner

יום בפריז

הצטרפו אליי לסדנה מיוחדת שעושה כבוד לטרנדים, לאסתטיקה ולטעמים הנפלאים שיש לבירת הפטיסרי להציע.

תאריך
יום ו׳ 27.10.2017
שעה
10:30
משך
3 וחצי שעות
מקום
האקדמיה של בולטהאופ, נמל תל-אביב
עלות הסדנא
350 ש״ח
הזמינו מקום
שתפו את הסדנא

מה נכין?

מילפיי על פי יאן קוברר
חמש שכבות של בצק עלים מקורמל וקרם פטיסייר

x

עוגת שוקולד לפי קלייר דמון
מוס שוקולד, ציפוי של גלסאז׳ מבריק, שברי שוקולד לבן ומרנג

x

טארט קפה אינסופי בהשראת פייר ארמה
בצק פריך, שכבות של בסקוויט קפה, גנאש קפה, מוס קפה וגלסאז׳ קפה

@alon_shabo עקבו אחרי באינסטגרם
קידום ניוזלטר
קבלו עדכונים והפתעות מתוקות