יום בפריז

הצטרפו אליי לסדנה מיוחדת שעושה כבוד לטרנדים, לאסתטיקה ולטעמים הנפלאים שיש לבירת הפטיסרי להציע.

תאריך
יום א׳ 26.8.2018
שעה
18:30
משך
3 וחצי שעות
מקום
האקדמיה של בולטהאופ, נמל תל-אביב
עלות הסדנא
350 ש״ח | חברי מועדון Happiness - למימוש ההנחה יש לפנות במייל ₪
הזמינו מקום
שתפו את הסדנא

מה נכין?

טארט מנגו פסיפלורה
שברי מרנג וקישוטי שוקולד

x

פחזניות פטל ווניל
עם מלית קרמו פטל וקציפת וניל

x

עוגת מוס שוקולד ונוגט
בסיס קראנצ׳ אגוזי לוז, מוס שוקולד פרלינה

שאלות נפוצות

האם יש תעודת כשרות?

לסדנה הזו באופן ספציפי, המתקיימת בחלל המטבחים של בולטהאופ בנמל תל-אביב *יש* תעודת כשרות. ליתר הסדנאות שלי לא, אך המוצרים שאני משתמש בהם כשרים לחלוטין וחלביים בלבד.

האם הסדנה מעשית?

כן. אני מאמין שכדי ללמוד כמו שצריך, המשתתפים בסדנה חייבים להיות פעילים במהלכה ככל שניתן, ולכן אני מקפיד מאד על מעורבות גבוהה של כולם. אלא אם מצוין אחרת, כל הסדנאות שלי הן סדנאות מעשיות.

אני לא קונדיטור מקצועי. האם הסדנה מתאימה לי?

בהחלט. בסדנאות שלי משתתפים כל סוגי הקהלים: החל מאופים חובבים ועד לאנשי מקצוע. אני מסביר הכל מ-0 כך שכולם יכולים להשתלב.

כמה אנשים משתתפים בסדנה?

בין 10-12 משתתפים בדרך-כלל.

מאיזה גיל אפשר להשתתף בסדנה?

ההשתתפות בסדנאות שלי אפשרית מכל גיל (היה לי אפילו משתתף בן 12!). יחד עם זאת, חשוב לציין שהעבודה בסדנה היא אינטנסיבית לאורך 3.5 שעות ולכן מתאימה למי שאפייה מעניינת אותו באמת.

@alon_shabo עקבו אחרי באינסטגרם
קידום ניוזלטר
קבלו עדכונים והפתעות מתוקות