המעבדה לפטיסרי | 3 מפגשים למתקדמים

לסדנה הזו אין תפריט קבוע. את הקינוחים תיצרו לגמרי לבד, לאחר שתלמדו טכניקות מתקדמות בקונדיטוריה.
תאריך
יום ד׳ 12.12.2018
שעה
18:00
משך
3 מפגשים | 13 שעות בסך-הכל
מקום
תל-אביב
עלות הסדנא
1,100 ש״ח ₪
הזמינו מקום
שתפו את הסדנא

שימו לב: זוהי סדנה אינטימית עם 6 משתתפים בלבד.
למשתתפים בסדנה תהיה גישה מלאה לחומרי גלם, ציוד מקצועי וכל מרכיב אחר הנדרש במהלך העבודה


מפגש ראשון: למידה | 8 בינואר


את המפגש הראשון נקדיש ללימוד של טכניקות מתקדמות בקונדיטוריה
אורך המפגש: 5 שעות


טארטים מורכבים

בצק פריך, אינסרט, קונפי, גלסאז׳

x

קישוטי שוקולד
כולל טימפרור

x

בצק רבוך גיאומטרי
אפוי ברינג

x

אנטרמה
שכבות של מוס


מפגש שני: סיעור מוחות | 15 בינואר


אורך המפגש: 3.5 שעות

את המפגש השני נקדיש לפיתוח רעיונות לקינוחים.
כל אחד מהמשתתפים יציג את הרעיון שלו ויקבל פידבק מהמשתתפים עד לגיבוש הסופי של 2 קינוחים
אותם יכין במפגש השלישי.


מפגש שלישי: יצירה ופרזנטציה | 22 בינואר


אורך המפגש: 5 שעות

במפגש הזה, כל אחד מהמשתתפים יכין 2 קינוחים בהשראת התהליך המשותף שעברנו.
את הצורה, הטעמים והמרקמים תבחרו בעצמכם, ואני אהיה שם כדי לסייע ולהדריך בכל שלב בתהליך.

בסיום המפגש, תוכלו להזמין חברים ובני משפחה
כדי לצפות ולטעום את מה שהכנתם.

@alon_shabo עקבו אחרי באינסטגרם
קידום ניוזלטר
קבלו עדכונים והפתעות מתוקות