גלסאז׳

גלסאז׳ הוא הסוד מאחורי הגימור המושלם של כל קינוח יפהפה. בסדנה זאת נלמד להכין קינוחים מרהיבים עם גלסאז׳ ועם קישוטי שוקולד.
תאריך
יום ו׳ 21.12.2018
שעה
10:30
משך
4 שעות
מקום
תל-אביב
עלות הסדנא
350 ₪
הזמינו מקום
שתפו את הסדנא

מה נכין?

עוגת מוס פירות יער
מוס פירות יער, שכבת קולי פטל חמצמץ, גלסאז׳, קישוטי כדורי מוס ופירות טריים

x

טארטלט שכבות שוקולד

 בצק פריך שוקולד, קראנצ׳ שוקולד, מוס שוקולד מריר וגלסאז׳ שוקולד מבריק

x

עוגת גרדיאנט ורודה
עוגת מוס קוקוס, אינסטרט שוקולד חלב מלוח, גלסאז׳ לבן וקישוטי גרדיאנט ורודים משוקולד

שאלות נפוצות

האם הסדנה מעשית?

מרבית שלבי ההכנה בסדנה הם מעשיים. יחד עם זאת, חלק מהשלבים מודגמים באופן מרוכז על-מנת לאפשר למשתתפים להתמקד בחלקים משמעותיים ולהבטיח חווית למידה מקצועית, נעימה ומקיפה

אני לא קונדיטור מקצועי. האם הסדנה מתאימה לי?

בהחלט. בסדנאות שלי משתתפים כל סוגי הקהלים: החל מאופים חובבים ועד לאנשי מקצוע. אני מסביר הכל מ-0 כך שכולם יכולים להשתלב.

האם יש תעודת כשרות?

לא. אך המצרכים שאני משתמש בהם חלביים בלבד וכשרים לחלוטין.

כמה אנשים משתתפים בסדנה?

בין 10-12 משתתפים בדרך-כלל.

מאיזה גיל אפשר להשתתף בסדנה?

ההשתתפות בסדנאות שלי אפשרית מכל גיל (היה לי אפילו משתתף בן 12!). יחד עם זאת, חשוב לציין שהעבודה בסדנה היא אינטנסיבית לאורך 3.5 שעות ולכן מתאימה למי שאפייה מעניינת אותו באמת.

האם יש הנחות או מבצעים?

כן! חברי המועדון שלי זכאים ל-15% הנחה קבועה, לכל החיים, על כל הסדנאות. ההצטרפות כרוכה בתשלום חד-פעמי.
להצטרפות, לחצו כאן.

איפה מתקיימת הסדנה?

כל הסדנאות שלי מתקיימות בחלל הסדנאות הפרטי שלי: רח׳ הקישון 48, תל-אביב

@alon_shabo עקבו אחרי באינסטגרם
קידום ניוזלטר
קבלו עדכונים והפתעות מתוקות