צילום: מתן כץ

גאלט פירות וקרם שקדים

רכיבים

בצק עלים

250 גרם בצק עלים על בסיס חמאה

קרם שקדים

35 גרם חמאה
35 גרם אבקת סוכר
35 גרם אבקת שקדים
1 חלמון מביצה m
10 גרם קורנפלור
5 גרם רום

פירות עונתיים

אופן הכנה
  1. מחממים תנור ל 170 מעלות בתכנית טורבו.
  2. מרדדים את הבצק לעובי 2 מ"מ, לצורה מלבנית בגודל 20×30.
  3. בעזרת סכין חורצים (לא עד הסוף) את הבצק ויוצרים מעין צורת "מסגרת של תמונה".
  4. מכינים קרם שקדים- במעבד מזון או מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את כל החומרים עד ליצירת תערובת אחידה.
  5. מעבירים את המלית לבצק ומורחים שכבה בעובי 1 ס"מ.
  6. חותכים פירות ומסדרים על הקרם.
  7. אופים במשך 30-40 דקות ועד להשחמת הגאלט.
כתיבת תגובה
סדנאות קרובות
@alon_shabo עקבו אחרי באינסטגרם
קידום ניוזלטר
קבלו עדכונים והפתעות מתוקות