הרשמו לניוזלטר שלי
קבלו עדכונים והפתעות מתוקות
newsletter banner
צרו קשר
* שדה חובה
contact us banner

אודות

 אלון שבו (27), שף קונדיטור

___

אני אלון שבו, שף קונדיטור, מוביל סדנאות קונדיטוריה ויועץ קולינרי למסעדות. בשנים האחרונות ניהלתי את הקונדיטוריות של מסעדות ׳שולחן׳ ו׳חדר האוכל׳ בתל-אביב. אני בוגר בית-הספר הגבוה לקולינריה ׳בישולים׳ וקורסים שונים באקדמיות בארץ ובחו״ל.

_

 קונדיטוריה היא האמנות השימושית שלי.
אני מאמין שקינוחים צריכים להיות אסתטיים, מבלי להתפשר על הטעם.
שמנות חייבות להיות מתוחכמות, מבלי להעיק על הטועם,
ושהסוד להצלחה הוא שילוב של טעמים, צורות ומרקמים שונים.

_

את ההשראה שלי אני שואב מעולמות אסתטיים מקבילים לפטיסרי
כמו עיצוב גרפי, ארכיטקטורה וצילום.

דברים שאני עושה

הנחיית סדנאות קונדיטוריה

x

ייעוץ קולינרי למסעדות וחברות

x

פיתוח תוכן קולינרי

x


כתבו עליי

ראיון אישי ב-Xnet: אלון שבו עזב את הכימיה לטובת סדנאות אפיה


103fm | מי הזיז את החמאה שלי? | על נסיקת מחירי החמאה בעקבות המשבר העולמי

Ynet, ידיעות אמריקה | לאכול עם העיניים


ערוץ 2, שווה בדיקה עם מנחם הורוביץ | קינוחים עם סברס


Tel Avivian 


גלי צה״ל, קובי אריאלי | קינוחי קיץ (החל מדקה 0:45)


׳וואלה׳ | רשת קפה ג'ו משיקה תפריט קינוחים  בשיתוף פעולה עם השף-קונדיטור אלון שבו


׳על השולחן׳ | גיליון האפיה, כתבת שער


הארץ | יש לכם רק שלוש שעות לאכול את הטארטלטים הכי יפים בארץ


רשת | הקונדיטורים המפורסמים יוצאים מהאינטרנט


Mako | ביקורת: סדנאות האוכל של קיטשן רנדה-וו



מקור ראשון | מתארח במדור של אפרת ליכטנשטט: ספיישל מקרונים


גלי צה״ל | ספיישל סופגניות עם אילאיל שחר


׳את׳ | הצצה למטבח חייהם של שני קונדיטורים


הארץ | מתכון מופרע לרליג׳וז פנדה, המדור של שרון היינריך


פסטיבל מסעדות פתוחות |איך אלפי עוקבים באינסטגרם מגשימים לקונדיטור אחד חלומות

 פרסומים, פרויקטים ושיתופי פעולה


EatWith • Kitchen Rendezvous • bulthaup
קפה ג׳ו • על השולחן
Edition by Sarit Goldin • NINE ROOMS
מגזין את • Nespresso
מאקו אוכל טוב • Time Out תל-אביב
מסעדת חדר האוכל • מסעדת שולחן
רפאלו• PAZZO

@alon_shabo עקבו אחרי באינסטגרם
קידום ניוזלטר
קבלו עדכונים והפתעות מתוקות